Gooise Meren
Muiderslot in de gemeente Gooise Meren - via Pixabay

Wonen in Gooise Meren

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in de gemeente Gooise Meren, zoals in Bussem, Muiden en Naarden worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Gooise Meren

Gooise Meren is een gemeente in de provincie Noord Holland. Gooise Meren is een samenvoeging van de gemeente Bussum, Muiden en Naarden. In totaal wonen er 58.846 inwoners in gemeente Gooise Meren, verdeeld over 27.037 woningen. Ruim 64% van deze woningen is gekocht. 

Wist je dat: De gemiddelde inwoner van gemeente Gooise Meren gemiddeld € 40.200 bruto per jaar verdiend? 

Aanbod in Gooise Meren 

Ben je op zoek naar woonruimte en benieuwd of Gapph op dit moment aanbod beschikbaar heeft in omgeving Gooise Meren? Bekijk het actuele aanbod op onze website. 


Dagje naar de Gooise Meren

In de Gooise Meren is genoeg te zien en te doen! Van rustige wandelingen in prachtige natuur tot het kasteel van Muiden of heerlijk genieten van het gezellige centrum in Naarden... 

Buitenleven van Bussum

Naast het feit dat er tal van gezellige winkels in de Gooise Meren te vinden zijn, kun je in deze omgeving ook optimaal genieten van de natuur op zijn mooist. In Bussum kun je diverse fietstochten afleggen, parken bezoeken of juist lopen over de uitgestrekte hei en bossen.

Cafés, restaurants, koffiebars, een wijnbar...

Ook vind je in Bussum genoeg leuke plekjes om de zaterdagavond door te brengen. Je hebt onwijs veel lekkere restaurants in omgeving Gooise Meren, waar je heerlijk kunt genieten van een borrel en een hapje! 

De Haven van Naarden

De haven van Naarden is één van de best bewaarde authentieke vestingen van Nederland. De vestingstad is omringd door mooie natuurgebieden waaronder het Naardermeer en het Naarderbos. 

Schuttersdag Naarden

Elke derde zondag van de maand is het Schuttersdag in het vestingmuseum op de wal van Naarden. De kanonniersploeg schiet op deze dag kanonnen af. Het is ook mogelijk dit zelf te doen! Ook wordt je mee teruggenomen naar jaartal 1815 en kom je erachter hoe vestingen destijds verdedigd werden tegen indringers. 

Forten en vestingwerken

Alle forten en vestingwerken binnen gemeente Gooise Meren zijn mega interessant om eens te bezoeken. In Naarden kun je een bezoek brengen aan het Vestingmuseum, in Muiden kun je een wandeling maken over de vestingwallen en in Bussum bezoek je Fort IV. 

Forteiland Pampus

Midden in het IJmeer ligt Forteiland Pampus. Het eiland is in 1887 aangelegd om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee. Je kunt het eiland bezoeken met de veerboot vanuit Muiden. Het eiland is onbewoond, maar je kunt het hele eiland rondlopen om achter de complete geschiedenis van het eiland te komen.

Gapph Vastgoedbeheer Forteiland Pampus


Naarden Internationaal Piano Festival

Op het Internationale Piano Festival hoor je de mooiste klanken op de piano. Het festival wordt jaarlijks afgewisseld met Masterclasses voor nieuwe talenten. In zo'n masterclass geven meesterpianisten én leerlingen, masterclasses aan een nieuwe generatie pianisten.

Dit muzikale evenement keert jaarlijks terug vanaf 12 april tot 14 april. 

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Gooise meren?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Gooise meren. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Gooise meren voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.