Antikraak Groningen

Wonen in Groningen

Antikraak en leegstandbeheer

Gapph is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Groningen en omgeving beheert Gapph woningen, appartementen en schoolgebouwen tegen leegstand. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeentes, woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Voor een kleine studentenkamer betaal je als bewoner in Groningen als snel 400 euro. Een antikraakwoonruimte kun je al bewonen voor €100,- per maand. Het enige wat wij dan van je verlangen is dat je goed op de buurt en de woonruimte past.

Gapph heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen in beheer in heel Nederland. om onze bereikbaarheid te vergroten hebben we ook in Groningen een werklocatie waar we op afspraak zakelijke partijen kunnen ontvangen.

Mijn Gapph

Je kunt je ook inschrijven voor een Mijn Gapph account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Groningen. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Gapph

Beschikbaar aanbod regio Friesland en Groningen


Gapph beheert in heel Nederland namens gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes. Ook in vele plaatsen in de noordelijke provincies Groningen en Friesland kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Gapph. Op onze aanbodpagina's vind je al het beschikbare aanbod. Staat er momenteel geen interessante ruimte bij? Hou dan onze website in de gaten want het aanbod verandert continu.

Naar woningaanbodpagina
locatie groningen uitgaan

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Groningen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Groningen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Groningen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.