Antikraak Hengelo
Hengelo antikraak woonruimtes via Gapph Vastgoedbeheer

Wonen in Hengelo

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in de Twentse regios zoals Hengelo beheren we regelmatig woningen en panden tegen leegstand. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Hengelo, de metaalstad

Hengelo is een gemeente in provincie Overijssel. De gemeente telt ruim 81.476 inwoners, verdeeld over ruim 38.903 woningen en 10 wijken. 

Hengelo wordt gezien als de voormalige industriestad. Dit komt omdat de stad in het verleden veel werkgelegenheid bood in de metaalindustrie. Vandaar de naam 'metaalstad'!

Ben jij op zoek naar woonruimte en benieuwd op welke plekken Gapph aanbod beschikbaar heeft? Bekijk al het aanbod hieronder!

Oyfo Techniekmuseum

In Hengelo staat het Oyfo techniekmuseum, gevestigd de oude fabriek van Hazemeijer. Benieuwd wat de functie van deze oude fabriek in Hengelo vroeger was? In deze fabriek werden vroeger elektrische schakelkasten gemaakt. Vandaag de dag heeft het dus nog steeds te maken met techniek, maar net een tand(wielt)je anders!

Bij een bezoek aan het Oyfo Techniekmuseum in Hengelo leer je hoe de techniek invloed heeft op ons leven en hoe dit zich doorontwikkeld, iedere dag een beetje meer. Je komt er alles te weten over stoommachines, robots, kunst, energiebronnen en smartphones. 

Kasbah Hengelo

In Groot Dierne, een buitenwijk van Hengelo zit de Kasbah, een wooncomplex op palen. Het plan voor de Kasbah? Een mooie combinatie van wooneenheden met winkels en horeca. In het complex zijn drie verschillende types woningen ontwikkeld. Het kleinste type woning is een eenpersoons appartement en de grotere woningen hebben zelfs vier slaapkamers! 

Wist je dat de bebouwingsdichtheid met dit ontwerp vier keer zo hoog is als in een normale woonwijk? 
Gapph VastgoedbeheerHuurwoning Hengelo

Winkelen in Hengelo

In Hengelo kun je alle kanten op: Van kleine boetiekjes tot grote speciaalzaken of ketens. Zo kun je in gemeente Hengelo op meer dan drie verschillende plekken goed winkelen: Winkelcentrum Esrein, Hassler Es, Groot Dierne of de Brink. Leuk om een dagje door te brengen, maar goed voor de portemonnee is het in ieder geval niet...


De Waarbeek

Waarbeek is een super leuk pretpark en bevindt zich middenin de bossen van Enschede en Hengelo. Het attractiepark heeft heel veel attracties en is leuk voor hele gezin. De Waarbeek is inmiddels zodanig gegroeid dat het zichzelf een echt attractiepark mag noemen. 

Wist je dat de Waarbeek één van de oudste stalen achtbanen ter wereld heeft? Dit is namelijk de rodelbaan die al in 1930 werd gebouwd! Durf jij er nog in nu je dit weet? Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Hengelo?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Hengelo. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Hengelo voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.