Antikraak Hilversum
Hilversum Beeld en Geluid - by Maarten de Gans
Dit is een test voor de Creative Commons

Wonen in Hilversum


Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Hilversum beheren we regelmatig woningen en panden tegen leegstand. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Wonen in Hilversum

Woon je in Hilversum? Dan woon je op één van de mooiste plekken in Nederland. Het is een prachtige plek voor iedereen die centraal en groen wil wonen. Er wonen ruim 90.831 inwoners, verdeeld over 42.979 woningen.

Ben jij ook op zoek naar woonruimte en ben je benieuwd waar Gapph woonruimte beschikbaar heeft? Bekijk het actuele aanbod en schrijf je snel in!

Beeld & Geluid

Hou jij van technologie en wil je alles weten over data, beeld en geluid? Het Nederlands Instituut voor Beeld en geluid beheert één van de grootste gedigitaliseerde media-archiveren ter wereld. Je vindt hier daadwerkelijk alles van onder andere geschreven pers, video's en radio. Hier worden alle bewegingen in de mediawereld vastgelegd en jij kunt hier een rondleiding door krijgen. De collectie is opgebouwd uit actualiteiten, cultuur, amateur- en bedrijfsproducties, maar ook medialandschap.

Hoorneboegse Heide

Voor de natuurliefhebbers is Hilversum een prachtige plek. In Hilversum ligt namelijk de Hoorneboegse heide: De heide waar een vroegere graaf (Floris V.) gevangen werd genomen om naar het Muiderslot te ontvoeren. Vandaag de dag is het een halfopen heide waar "Uilenbergjes" en twee grafheuvels liggen. Ook zijn er heel veel spechtsoorten in het natuurreservaat te zien. 

In het reservaat zijn verschillende wandelroutes te belopen. In de video hiernaast zie je een voorbeeld van zo'n Hilversumse wandelroute. Heerlijk initiatief om lekker bij te komen na een drukke dag! 

Gapph VastgoedbeheerWandelroute Hoorneboegse Heide

Foodhall Mout

Een foodhall met ruim zeven wereldkeukens, daar wil je een keer eten! Van Italië tot Azië, al het wereld-lekkers is hier te vinden. Foodhall Mout Hilversum kun je elke dag bezoeken van 9:00 uur tot 00:00. In Mout Hilversum vind je voornamelijk kleine gerechtjes. Waarom? Er valt zoveel te ontdekken, het zou zonde zijn als je na één bord al vol zit. Foodhall Mout is geopend op inloop. Je kunt heerlijk zitten in de serre of op het terras. Reserveren is dus niet nodig!


Hilvertshof

Het hilvertshof is een heel groot overdekt winkelcentrum in het centrum van Hilversum. Ook wel: het winkelparadijs. Hilvertshof is zeven dagen per week geopend en heeft op donderdag koopavond. 

Bereikbaarheid
Hilvertshof is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Vanaf Hilversum centraal is het zelfs maar vijf minuutjes lopen!


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Hilversum?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Hilversum. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Hilversum voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.