Antikraak Leeuwarden
Antikraak in Leeuwarden door Gapph Vastgoedbeheer

Wonen in Leeuwarden

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in het Noorden van het Nederland, zoals in Leeuwarden, kunnen vastgoedbeheerders en -eigenaren ons benaderen voor het beheer van hun vastgoed.Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Leeuwarden

Het noord Nederlandse Leeuwarden: Er is genoeg te zien en valt genoeg te doen. Er wonen ruim 125.510 mensen in Leeuwarden, verveeld over 63.067 woningen. 

Ook Gapph is al bekend in Leeuwarden en hebben hier mening pand mogen beheren. 

Op zoek naar een woning en ben jij benieuwd welke woonruimte Gapph beschikbaar heeft? Bekijk het actuele aanbod hieronder.

Miniature People

Denk jij dat je gek wordt en zie jij overal in de binnenstad van Leeuwarden miniatuur mensen? Je bent niet gek, dat klopt namelijk! In veel hoeken en kiertjes zie je ini-mini kleine mensjes verstopt zitten. 

In totaal zijn er in Leeuwarden 42 locaties met 55 miniatuur situaties te vinden. Je ziet bijvoorbeeld verschillende geschetste beelden: Mensen die aan het klussen, backpacken of eten zijn. 

Er zijn routekaarten door het centrum van Leeuwarden te verkrijgen zodat je geen enkele kleine 'Liwwadder' mist!


Keramiekmuseum Princessehof

Hou je van keramiek? In Leeuwarden staat het wereldberoemde Keramiekmuseum Princessehof en is bekend vanwege zijn wereldse collecties in Aziatische, Europese en moderne keramiek. Er zijn verschillende exposities en tentoonstellingen te zien waar je volledig in op kunt gaan. 


Toren van Pisa... Euh, Leeuwarden!

Je kent het bekende ritueel wel: Even een foto nemen, lijkend alsof je hem tegenhoudt zodat hij niet omvalt, die Italiaanse toren van Pisa. Maar wist je dat we er in ons eigen Nederlandse Leeuwarden ook een leunende toren hebben? Het Oldehove bestaat al sinds 1529, heeft 183 traptreden en is hét boegbeeld van de stad. 

Vanuit sommige ooghoeken lijkt de toren in Leeuwarden niet erg scheef te staan, maar als je de toren vanaf de achterkant bekijkt, is het bijna een wonder dat de toren nog staat. Wist je dat de Oldehove zelfs schever is dan de toren van Pisa?

Gapph Vastgoedbeheer Live meekijken Oldehove, de scheve toren van Leeuwarden.

De Blokhuispoort

De Blokhuispoort in Leeuwarden, wat is dat nou precies? De blokhuispoort is een voormalige gevangenis. Een plek waar de meesten van ons gelukkig nooit in hun leven hoeven te komen. Toch ben je vast wel eens nieuwsgierig geweest naar hoe zo'n plek er nou van binnen uitziet...

Bij de Blokhuispoort in Leeuwarden kun je je laten rondleiden door zo'n gevangenis complex. En nee, het is natuurlijk niet meer in gebruik voor gevangenen!

Het leuke? De rondleidingen door het complex worden uitgevoerd door oud bewaarders van de Blokhuispoort. Uiteraard weten zij ook alles te vertellen over de rijke historie en de herinneringen die zij gedurende hun tijd als bewaarder hebben opgedaan. Dat maakt de ervaring nog realistischer.

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Leeuwarden?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Leeuwarden. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Leeuwarden voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.

Credit check

Credit check