Antikraak Maastricht

Wonen in Maastricht

Antikraak en leegstandbeheer

Gapph is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Wij kunnen u helpen met oplossingen als: Antikraak Maastricht, tijdelijke huurwoningen of tijdelijke werkruimtes.

Maastricht is de hoofdstad van Limburg. Na 2007 is het inwonersaantal van Maastricht weer steigende, mede door de toename van studenten aan de Universiteit van Maastricht. Maastricht is bekend om zijn ligging aan de Maas, De Sint-Pietersberg, en het prachtige Vrijthof. Bekende Maastrichtenaren zijn Pieter van den Hoogenband, André Rieu, Beppie Kraft, Felix Meurders, Bram Moszkowicz, Benny Neyman en Hans van der Togt. In Maastricht en nabijgelegen plaatsen kunt u terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Gapph. Gapph helpt leegstand in Maastricht tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Mijn Gapph

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Gapph account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Maastricht of omgeving. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Gapph
Maastricht vrijthof

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Maastricht?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Maastricht. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Maastricht voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.