Antikraak Middelburg
Antikraak huurwoning Middelburg

Wonen in Middelburg

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Middelburg beheren we regelmatig woningen en panden tegen leegstand. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Toeristisch Middelburg

Hoe vaak kom je in Middelburg? Als je er niet woont of in Vlissingen moet zijn zul je er niet vaak komen omdat het voor het grootste deel van Nederland toch best als "ver weg" wordt gezien.

Een adviesbureau voor woon-, werk- en leefomgeving, heeft onderzocht en bevonden dat er in het centrum van Middelburg jaarlijks 74.000 toeristen per duizend inwoners overnachten. Ter vergelijking: In Amsterdam is dat slechts 21.000 toeristische overnachtingen per duizend inwoners. En dat op een stadje waar momenteel 50.000 mensen wonen. Je kunt je voorstellen dat het dus vooral in de zomermaanden goed druk moet zijn in de stad.


De grachten van Middelburg

Monumenten

De gemeente Middelburg telt 129 gemeentelijke monumentale panden volgens Wikipedia. Van arbeiderswoningen, tot gevelwoningen aan de gracht. Maar als we alle Rijksmonumenten optellen komen we 1157 inschrijvingen. Hierbij hoort ook bijvoorbeeld de 'Klok van Arnemuiden', bekend van het liedje: 'Als de klok, van Arnemuiden, welkom thuis voor ons zal luiden...', de molens 'Nooitgedacht', 'Ons Genoegen' en 'De Koning' en uiteraard het Stadhuis.

Hou je van een mooie stad? Er is in Middelburg dus genoeg te zien en te aanschouwen.

Direct wonen via Gapph / Gapph

Momenteel is Gapph (binnenkort veranderen we de naam naar Gapph Vastgoedbeheer) op zoek naar Spoedzoekers die direct een woonruimte zoeken, bijvoorbeeld met hun kinderen. Dat is uniek omdat we normaal adverteren dat minderjarige inwonende kinderen niet kunnen wonen in onze panden. Voor deze panden in Middelburg maken we nu dus een uitzondering.


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Middelburg?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Middelburg. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Middelburg voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.