Antikraak Nijmegen
Wonen in Nijmegen - Waalbrug van Nijmegen

Wonen antikraak Nijmegen

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. We beheren panden in alle wijken van de stad Nijmegen en doen dit al sinds vele jaren. Bijvoorbeeld in Malvert, naast Dukenburg heeft Gapph heel veel antikraakwoningen in beheer gehad. Maar ook recentelijk nog in Nijmegen Neerbosch, waar meerdere bewoners genoten van zeer betaalbare antikraakkamers. Deze panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat, door de oorspronkelijke bestemming van het pand, onze opdrachtgever ervoor kiest om het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.


Al jarenlang antikraak in Nijmegen

Gapph beheert al sinds 2004 antikraakwoningen in de studentenstad Nijmegen. In de wijk Malvert bijvoorbeeld beheerden we ruim honderd maisonnettewoningen voor Standvast Wonen. De maissonettes werden tijdelijk verhuurd en antikraak aangeboden aan vele Gapph bewoners. Na de oplevering werden de antikraakwoningen volledig gerenoveerd en opnieuw verhuurd aan huurders van Standvast.

Maar ook elders in Nijmegen werden veel antikraakwoningen aangeboden. Bijvoorbeeld op de Scherpenkampweg, Professor Weliestraat, Tarweweg, Neerbosscheweg, Jacob van Campenstraat, Groesbeekseweg en ga zo nog maar even door...

Groesbeekseweg, Nijmegen

Op zoek naar Antikraak nijmegen?

Antikraak in Nijmegen komt geregeld voor zoals je hierboven kunt lezen, maar kan van het een op het andere moment op onze website staan en dan ook vrij snel weer bewoond zijn. De vraag naar goedkope woningen is immers ook in Nijmegen zeer groot. Geen wonder als je bedenkt dat er alleen al meer dan 40.000 studenten in Nijmegen studeren. Een groot deel van hen gaat in studentenhuizen wonen, maar een ander deel wat zelfstandige woonruimtes zoekt of veel betaalbare kamers gaat juist op zoek naar antikraak in Nijmegen.

Wil je er zeker van zijn dat je als een van de eersten kunt reageren op de woonruimtes? Schrijf je dan in voor een Mijn Gapph account. Je krijgt dan direct een mailtje als er antikraak ruimtes in Nijmegen beschikbaar komen.

Hoeveel goedkoper is antikraak in Nijmegen?

In 2018 berekende Kamernet dat de prijs van de kamers die zij aanboden gemiddeld € 373,- per maand was voor een kamer van 15 tot 20 vierkante meter. Bij Gapph kun je al antikraak wonen voor € 100,- per maand per persoon. En dan maakt de vloeroppervlakte niet uit. Of als je op kamers wilt betaal je in een zogenaamd verzamelpand (je deelt hier vaak de toilet- en/ of doucheruimtes) € 250,- per maand all-in. Je bespaart dus per maand letterlijk honderden euro's.


Antikraak Nijmegen in alle wijken

Dus zoek je antikraak in de Benedenstad, Stadscentrum, Bottendaal, Galgenveld, Altrade, Hunnerberg, Hengstdal, Kwakkenberg, Groenewoud, Ooyse Schependom, Biezen, Wolfskuil, Hees, Heseveld, Neerbosch-Oost, Haven- en industrieterrein, Nije Veld, Hazenkamp, Goffert, St. Anna, Heijendaal, Hatertse Hei, Grootstal, Hatert, Brakkenstein, Tolhuis, Zwanenveld, Meijhorst, Lankforst, Aldenhof, Malvert, Weezenhof, Vogelzang, Staddijk, 't Acker, De Kamp, 't Broek, Kerkenbos, Westkanaaldijk, Neerbosch-West, Bijsterhuizen, Oosterhout, Ressen, of zelfs Lent? Wij helpen je graag verder!

Bekijk onze woningaanbodpagina of er woningen of kamers antikraak Nijmegen beschikbaar zijn.


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Nijmegen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Nijmegen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Nijmegen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.