Antikraak Nissewaard

Wonen in Nissewaard

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Nissewaard worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Gemeente Nissewaard

Nissewaard is een gemeente in de provincie Noord-Holland en is is per één februari 2015 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Spijkenisse en Bernisse. 

De naam

Toen de samenvoeging van de gemeentes bekendgemaakt werd, hebben gemeenteraden de inwoners suggesties laten doen voor de nieuwe naam van de gemeente. Men heeft de naam Nissewaard verkozen boven de namen Spijkenisse, Berkenisse, Puttenisse en Bernisse.

Aantal woningen Nissewaard

De gemeente Nissewaard bestaat uit 39.921 woningen, verdeeld over 59% koopwoningen en 37% sociale huur via de woningcorporatie. De overige vier procent woningen komt voor uit  vrije sectorhuur. 

Bron | Alle cijfers

Nissewaard voor elkaar

Wil je graag iets voor een ander betekenen of kun je zelf wel wat hulp van vrijwilligers gebruiken? Ook in gemeente Nissewaard bestaat er een online platform waar vrijwilligers hun expertise kunnen aanbieden en stichtingen en waarop vrijwilligersorganisaties hun projecten plaatsen. 

Benieuwd wat je zelf kunt betekenen? Bekijk de website via de link hieronder. 

Het Rivièrabad

Het Rivièrabad is een grote zwem en recreatie accommodatie in gemeente Nissewaard met een recreatiebad, doelgroepbad en een wedstrijdbad. Ook heeft het Rivièrabad een wildwaterbaan, buitenbad en meerdere binnen-glijbanen.

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Nissewaard?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Nissewaard. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Nissewaard voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.