Antikraak Schagen

Wonen in Schagen

Ook in Schagen is het mogelijk dat je woonruimte tegenkomt die door Gapph tijdelijk wordt beheerd tegen leegstand. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph.

Over Schagen

Schagen is zowel een stad als gemeente in de provincie Noord-Holland. Schagen bestaat al sinds het jaartal 989. De stad heeft ruim 19.340 inwoners, verdeeld over 9.985 woningen. Schagen is de enige stad in de gemeente die stadsrechten heeft verkregen. In de stad - en omliggende dorpen van de gemeente - valt genoeg te ondernemen. Er zijn veel knusse winkelstraten waar je zowel kleine boetiekjes als grotere modeketens vind. Daarnaast valt er ook genoeg te doen als het gaat om leuke uitjes zoals bioscopen en musea. Schagen is een toegankelijke stad met veel verbindingen van het openbaar vervoer, zoals bussen en treinen.

Het kan zijn dat je in Schagen ook woonruimte van Gapph tegenkomt. Benieuwd of er woon- of werkruimte beschikbaar is? Het aanbod op de website is altijd actueel, dus reageer snel!

Zeehondentocht met Blue Marlin

Wil je écht iets bijzonders doen? Vaar mee met de Blue Marlin naar de 'Razende bol' en spot echte zeehonden in hun natuurlijke leefomgeving. De Razende bol is een zandplaat ten noordwesten van Den Helder, richting Texel. Met goed weer is het zelfs mogelijk om een wandeling te maken op de zandplaat.


De Razende bol in vogelvlucht

Benieuwd hoe het onbewoonde eiland, vol met zeehonden, er van bovenaf uit ziet? We nemen je mee in vogelvlucht over de Nederlandse zandplaat op de Noordzee, zodat je het met eigen ogen kunt aanschouwen! 

Gapph VastgoedbeheerZeehonden spotten op de Razende Bol!

West Friese Markt Schagen

Schagen ligt dan wel niet in Friesland, maar iedere donderdag kun je hier terecht voor de weekmarkt. De weekmarkt verkoopt onder meer echt typische West-Friese producten. De markt wordt gehouden op de Gedempte Gracht, markt én Nieuwstraat. Deze markt is iedere week te bezoeken tussen 08:45 uur en 13:00 uur. 

Strand en Duin

In de omgeving van Schagen vind je een groot, ongerept strandgebied: het strand van de Sint Maartenszee. De Sint Maartenszee staat bekend als een van de schoonste stranden van Nederland. Je geniet hier van een heerlijke duinwandeling en in de zomer kun je hier heerlijk zonnen. Je bereikt dit strand via een route door een prachtig duingebied. Het strand heeft twee strandpaviljoens die ook uitkijken over de Noordzee. Lekker genieten van een kopje koffie, dus!

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Schagen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Schagen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Schagen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.