Antikraak Schiedam

Wonen in Schiedam

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Schiedam worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Gemeente Schiedam

Schiedam is zowel een woonplaats als gemeente. In de gemeente wonen ruim 80.000 mensen. Ruim 49% van de woningen in Schiedam is koop en 31% is huur van de woningcorporatie.

Wonen in Schiedam

Schiedam is een mooie plek om te wonen. Schiedam bevindt zich naast Rotterdam en er valt genoeg te doen. Je kunt genieten van de mooie grachten, het gezellige stadscentrum en de natuurgebieden die in de omgeving liggen. 

Gapph beheert ook regelmatig woonruimte in de Randstad. Ben je benieuwd of Gapph op dit moment beschikbare woonruimte in Schiedam heeft? Bekijk ons actuele woningaanbod. 

Molenmuseum de Walvisch

In Schiedam vind je overal kenmerkende oude molens. Sinds februari 2018 is molen De Walvisch de nieuwe museummolen geworden. In het Molenmuseum de Walvisch leer je meer over de reusachtige mout- of brandersmolens van Schiedam die exclusief maalden voor de jeneverindustrie. De jeneverindustrie was in Schiedam erg groot

Jeneverindustrie

Wanneer je een bezoekje brengt aan de jeneverindustrie, ontdek je de historie van de jenever, leer je hoe het gemaakt wordt en maak je kennis met een aantal destillateurs. Ook had de jeneverindustrie vroeger een belangrijke kijk op de grafische industrie, waarover je tijdens je bezoek aan de jeneverindustrie meer over leert.

Uiteraard is er ook een proeverij waar je een heerlijke jeneversmaken kunt proeven, en een café waar je achteraf nog heerlijk een drankje kunt drinken. 

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Schiedam?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Schiedam. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Schiedam voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.