Wonen in Terneuzen
Terneuzen antikraak of tijdelijke huurwoningen via Gapph
Cutout van Milliped, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Wonen in Terneuzen

Ben je op zoek naar een huurwoning of een antikraakwoning in Terneuzen? Dan zit je hier goed! Gapph is gespecialiseerd in tijdelijke huurwoningen en antikraakwoonruimte in heel Nederland, dus ook in Terneuzen. We hebben niet altijd aanbod beschikbaar. Maar... ons aanbod op de website is altijd actueel, dus je ziet direct of er voor jou iets bij zit!

Havenstad Terneuzen

Denk je aan Terneuzen, dan denk je aan water. Terneuzen is een stad en een gemeente in provincie Zeeland en is één van de allerlaatste plaatsen die stadsrechten heeft verkregen. 

In Terneuzen is de geschiedenis nog voelbaar. Oud-Terneuzen is een verzameling oude straatjes en huisjes in de binnenstad van Terneuzen en ligt op de oude 16e-eeuwse vestingwerken.

Wist je dat in Terneuzen één van de grootste sluizen in Nederland wordt gebouwd?

Terneuzen is een mooie plek om te wonen en ook Gapph beheert hier soms vastgoed. Benieuwd of er op dit moment aanbod in de buurt beschikbaar is? Gapph werkt haar woningaanbod iedere dag bij, dus al het aanbod is actueel! 

Tradities in Terneuzen

Tradities zijn er om aan te houden, toch? En in Terneuzen maken ze dat waar met de jaarlijkse Havendagen, in én rondom Terneuzen. Tijdens de Havendagen is er live muziek, competitieve wedstrijden, leuke activiteiten en gezellige feesten. Kortom, daar wil je naartoe! 


Vliegende Hollander

Terneuzen is de stad van de Vliegende Hollander. Volgens de overleving is kapitein Willem van der Decken een inwoner geweest van het Nederlandse Terneuzen. Willem van de Decken vertrok met zijn VOC schip naar Oost-Indië maar heeft dit nooit mogen halen. Volgens de legende zou het schip nooit om Kaap 'de Goede Hoop' geraakt zijn, en nog altijd tegen de wind in zeilen...

Dronevlucht

Ook zo benieuwd hoe Terneuzen er vanuit de lucht uitziet? Je bekijkt het het via onderstaande video, per drone gemaakt!

Gapph VastgoedbeheerVliegen boven Terneuzen!

Gotische Stijl 

Terneuzen is een stad waar je de accenten van vroeger nog altijd voelt, zeker als het gaat om het stadhuis. Het huidige stadhuis werd in het jaartal 1610 gebouwd. Tussendoor hebben er nog een aantal verfraaiingen plaatsgevonden. 

Het stadhuis was multifunctioneel en werd destijs ook ingericht als 'crymeneel ghevangenhuys'. De laatste grote verbouwing heeft in 1859 plaatsgevonden en werd gebouwd in Gotische stijl. Een stijl die uit Engeland is overgekomen en in Nederland benoemd wordt als de 'Willem II stijl'. 

Zoals te zien op de video hiernaast, zie je in het gebouw de grote contouren van een schip. 

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Terneuzen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Terneuzen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Terneuzen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.