Antikraak Veenendaal

Wonen in Veenendaal

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Veendendaal worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Veenendaal

Veenendaal is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. De stad heeft in totaal ruim 67.671 inwoners. Veenendaal heeft maar liefst 29.089 woningen waarvan ruim 60% koopwoningen zijn. 

Benieuwd of Gapph ook aanbod beschikbaar heeft in Veenendaal of in de regio? Bekijk het actuele aanbod op de website en zie of er iets voor je tussen zit.

Wat valt er te doen in Veenendaal

In Veenendaal valt genoeg te beleven wanneer je er een dagje op uit wil. Van heerlijke restaurants bezoeken tot aan lekker winkelen of sportieve, gezellige activiteiten doen. Hieronder hebben we een korte opsomming van de leukste activiteiten voor je gemaakt, zodat jij alleen nog maar hoeft te gaan!

Zwembad de Vallei

Zwembad de Vallei is voor iedereen leuk!  Zo heb je er verschillende soorten zwembaden waaronder een recreatiebad waar iedereen heerlijk kan zwemmen, maar ook een peuterhoek, wedstrijdbad, instructiebad, buitenbad én een doelgroepenbad.

Ook kun je op deze locatie terecht voor leuke sportactiviteiten zoals hockey, voetbal, honk - en softbal en nog veel meer!

Een goede indruk opdoen van het zwembad? Bekijk de video hiernaast!

Gapph VastgoedbeheerZwembad de Vallei

Stadsbrouwerij Veenendaal

Stadsbrouwerij Veenendaal is een plek die niet overgeslagen mag worden bij een bezoek aan Veenendaal! In deze stadsbrouwerij hebben ze allerlei soorten bieren. Van vaste soorten bier tot limited editions. Voor iedereen staat er een heerlijk biertje op de kaart. Daarnaast biedt de Stadsbrouwerij ook nog gerechten van de barbecue aan. Lekker hoor! 

Stadsmuseum Veenendaal

Het Stadsmuseum in Veenendaal kun je de geschiedenis van Veenendaal nog goed ervaren. Je ziet oude beelden, machines en wordt op een moderne manier rondgeleid door het museum. Het Stadsmuseum is voor alle leeftijden leuk om te bezoeken. In het museum kun je verschillende activiteiten doen waaronder een rondleiding over de geschiedenis van Veenendaal, kun je deelnemen aan escapeboxen en kun je zelfs sigaren te maken.

Gapph VastgoedbeheerStadsmuseum Veenendaal

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Veenendaal?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Veenendaal. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Veenendaal voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.