Antikraak Venlo
Venlo Rosarium - Antikraak en leegstandsbheer Gapph

Wonen in Venlo

In het prachtige Venlo, bekend van de Maasboulevard, de Parade, Vasteloavend is Gapph ook actief als leegstandsbeheerder. Woningen en panden worden ook hier geregeld tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Venlo

Venlo, een mooie stad en gemeente in provincie Limburg. Er wonen in Venlo maar liefst 102.128 inwoners, verdeeld over meer dan 47.809 woningen. 

Grappig weetje: wist je dat de mensen in Venlo echte alcoholliefhebbers zijn? Ruim 77% van de bewoners boven een leeftijd van 19 jaar geeft aan een drinker te zijn!

Bron: AlleCijfers Venlo

Zoek jij ook woonruimte?

Benieuwd naar het actuele aanbod van Gapph? Je bekijkt het hieronder!

Beej Benders

Een - heerlijke - ontmoetingsplaats, restaurant en foodmarket in Venlo. En dat allemaal in één! Bij Beej Benders komen bezoekers en leveranciers samen met eenzelfde passie: Een passie voor lekker eten en drinken. 

Foodmarket

Om te beginnen: Alle producten bij Beej Benders Venlo zijn vers! Al het voedsel dat verkocht wordt zijn lokale, ambachtelijke producten uit de regio. Lekker!

Aetplein

Honger gekregen tussen al dat lekkers op de foodmarkt? Op het Aetplein kun je heerlijk pauzeren en genieten van sushi, pizza, een kaasplankje, hamburger of andere lekkernijen. 

Restaurant

Beej Benders in Venlo heeft ook een heerlijk restaurant waar je kunt stranden voor een borrel of diner. Het menu wordt samengesteld met de specialisten die op de markt aanwezig zijn!

Gapph VastgoedbeheerBeej Benders Venlo

De Brookergarden

Als het gaat over één van de mooiste tuinen in Nederland, ben je bij de Brookergarden in Venlo aan het juiste adres. De tuinen zijn maar liefst 5500m2 groot. Bizar! 

Terwijl wij er niet aan moeten denken om ons kleine achtertuintje van twee bij twee meter te moeten bijhouden, zorgen deze eigenaren voor een prachtige tuin met veel diversiteit: Van romantische hoekjes geleidelijk overlopend in verschillende thema's. Wij vinden het in ieder geval onwijs knap dat de eigenaren dit zo goed kunnen bijhouden. 

Lichtjes

Ieder jaar wordt het tuinseizoen afgesloten met drie lichtjesavonden. Deze afsluiting vindt plaats in de overloop van augustus naar september. De tuinen zijn dan verlicht met duizenden kaarsjes. 

En... Uiteraard zijn er drankjes en lekkernijen te verkrijgen. Nou, wij weten wel waar we naartoe gaan bij een bezoek aan Venlo! 

Toverland

Oké, Toverland ligt misschien niet helemaal in Venlo, maar wel nét ernaast. En... het is te leuk om er niks over te zeggen! Attractiepark toverland ligt in het naastgelegen dorpje van Venlo, Sevenum. In Toverland waan je je in zes wereldgebieden met in totaal 32 attracties. 

Wist je dat ...
Het idee van Toverland is ontstaan op een regenachtige middag. Toen de eigenaar van Toverland met zijn gezin in een recreatiepark liep en het begon te regen, wist hij: 'ik ga een overdekt recreatiepark realiseren!'

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Venlo?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Venlo. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Venlo voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.