Antikraak Vlaardingen

Wonen in Vlaardingen

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Vlaardingen worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Vlaardingen

Vlaardingen is een stad en gemeente in het Rijnmondgebied van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente Rijnmond. In de woonplaats Vlaardingen wonen ruim 74.143 inwoners. Er zijn ruim 35.790  woningen in Vlaardingen, waarvan ruim 49% koopwoningen zijn en 53% huurwoningen.

Wonen in Vlaardingen

Vlaardingen heeft verschillende wijken en buurten. In totaal bestaat Vlaardingen uit zo'n 8 wijken rondom het centrum. Ben je op zoek naar woonruimte in Vlaardingen en benieuwd of Gapph aanbod beschikbaar heeft? Bekijk het actuele aanbod van Gapph via de knop hieronder. 

Een stukje geschiedenis...

Vlaardingen bestaat al sinds de 8e eeuw, dus vanaf het jaar 701. Het begon allemaal met het bouwen van een kerkje. Ooit, heel lang geleden heette de stad 'Flardinga'. Voor de economie was haringvisserij belangrijk! 


Winkelcentrum de Loper

In Vlaardingen kun je ook heerlijk winkelen. Zo heb je in Vlaardingen winkelcentrum de Loper. Het winkelcentrum zit vol met verschillende soorten winkels. Van kleding, tot drogisterij, supermarkt en restaurants. Het winkelcentrum is eenvoudig te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Ook wordt er op de donderdagmorgen een markt georganiseerd. 


Schotse Hooglanders

Vlaardingen heeft een mooi natuurgebied waar je uren kunt struinen: De Broekpolder. In dit mooie natuurgebied kun je maar liefst wandelroutes van ongeveer 9 tot 16 kilometer afleggen. In het natuurgebied kom je langs verschillende mooie punten en spot je de Schotse Hooglander runderen zomaar in het wild. 


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Vlaardingen?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Vlaardingen. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Vlaardingen voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.