Gapph Waalwijk

Locatie Waalwijk

Gapph is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. In de regio Waalwijk/Den Bosch beheert Gapph woningen, appartementen en schoolgebouwen. De gebouwen worden voor onze opdrachtgevers door ons in beheer genomen. Opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedeigenaren komen bij ons voor onze diensten die hun vastgoed helpen te beschermen.

Werkruimtes en kantoorpanden

In en nabij Waalwijk staan met regelmaat bedrijfsruimtes of kantoorpanden leeg. Maar ook woningen in de regio Waalwijk worden met regelmaat gerenoveerd of gesloopt. Ze worden dan vaak tijdelijk beheerd door leegstandbeheerders zoals Gapph.

Vanuit ons mobiele kantoor in Waalwijk, gevestigd in een van onze eigen panden, kunnen wij u snel van dienst zijn.

Gapph Waalwijk

Het ondernemerspunt in Waalwijk is opgeheven. Je kunt bij ons terecht op ons hoofdkantoor, maar enkel op afspraak.

POSTADRES
Magistratenlaan 186,
5223 MA, 's-Hertogenbosch

Mijn Gapph

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Gapph account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Waalwijk of de nabije omgeving. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Gapph

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Waalwijk?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Waalwijk. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Waalwijk voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.