Antikraak Westland
Westland Molen - antikraak wonen of tijdelijk huren

Wonen in Westland

in het westen van Nederland, zoals in Gemeente Westland, kunnen vastgoedbeheerders en -eigenaren ons benaderen voor het beheer van hun vastgoed. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden.

Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Westland

Zeg je Westland? Dan zegt de rest van Nederland: Kassen! En ja, dat klopt wel een beetje... In Westland staan onnoemelijk veel kassen, en daar zijn de Westlanders trots op. In Westland wonen ruim 112.487 inwoners, verdeeld over 45.956 woningen. 

Zoek jij woonruimte en ben je benieuwd waar Gapph woonruimte beschikbaar heeft? Bekijk dan snel ons actuele aanbod hieronder.

Fietsen in het Westland

Beeld je even in: Lekker weer, een fris windje, de zon schijnt lekker op je schouders en de geur van de zee komt je tegemoet. Dat wil iedereen toch? Fietsen met een heerlijk zomer gevoel. 

In Westland ligt een prachtige fietsroute die je van de Hoek van Holland naar Kijkduin brengt, met het mooiste uitzicht over de zee... Prachtig!

Plukkerij Framblij

In Westland zijn ze trots op de kassen, dat moge duidelijk zijn. Daarom is dit wel een must-do bij een bezoek aan Westland. Een hele bijzondere is de kas Plukkerij Framblij. Dit is namelijk een kas waar je van harte welkom bent om heerlijk verse groentes en fruitsoorten zelf te plukken. Een super leuke bezigheid voor jong en oud! 

Ben je uitgeplukt? Bij Plukkerij Framblij kun je naast het plukken genieten van een heerlijk drankje en een gebakje in de theeschenkerij. Daarnaast is het voor kinderen ook mogelijk om pony te rijden en is er een grote binnenspeeltuin. Heerlijk dagje uit dus!

Gapph VastgoedbeheerPlukkerij Framblij in Westland

Varend Corso

Westland blinkt één weekend per jaar (in augustus) echt uit met Varend Corso. Het evenement waar meer dan 40 schepen door de Westlandse wateren richting Delft en Den Haag varen. Alle boten zijn versierd met producten uit de kassen: bloemen, bloembollen, tomaten, paprika's... Ik kan nog wel even doorgaan! Ook staat er op iedere boot een band, koor of acteur. Ieder jaar trekt dit fenomeen meer dan 500.000 bezoekers.


Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Westland?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Westland. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Westland voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.