Antikraak Zeist
Zeist antikraak en huurwoningen

Wonen in Zeist

Gapph Vastgoedbeheer is een leegstandsbeheerder die landelijk opereert. Ook in Zeist worden regelmatig woningen en panden tegen leegstand beheerd. Die panden worden dan als antikraak- of als tijdelijke huurwoningen aangeboden. Het kan voorkomen dat door de oorspronkelijke bestemming van het pand onze opdrachtgever ervoor kiest, het pand te gebruiken voor tijdelijke werkruimte. Er worden dan tijdelijke ondernemers geplaatst door Gapph Vastgoedbeheer.

Over Zeist

Zeist is een stad en zelfs uitgegroeid tot een gemeente in gemeente Utrecht. Inmiddels heeft de gemeente meer dan 65.987 inwoners in 2022. Dit grote aantal inwoners is verdeeld over zeker 29.838 woningen. 

Woning in Bosch en Duin, beheerd door Gapph

Gapph in Zeist

Gapph is al bekend in Zeist en heeft al enig vastgoed mogen beheren in Bosch en Duin. 

Ben jij benieuwd of Gapph op dit moment vastgoed beschikbaar heeft voor tijdelijke bewoning of ben je op zoek naar werkruimte in omgeving Zeist? Bekijk dan ons actuele aanbod op de website om te zien of er op dit moment iets voor je tussenstaat!

Een stukje geschiedenis over Zeist

Vroeger was Zeist niet meer dan een drassig moeras tussen Wijk bij Duurstede en Utrecht. Het gebied was destijds zelfs onbewoonbaar. In het jaartal 1122 werd bij Wijk bij Duurstede zelfs een dam gebouwd om de stad te beschermen. Door het bouwen van deze dam ontstond er droogstaand land en hierop werd Zeist gebouwd. Wat ontstond als een klein dorpje groeide later uit tot Zeist zoals we het nu allemaal kennen. Een levendige, gezellige stad! 

Wist je dat één van de oudste gebouwen in Zeist de kerk is? Diezelfde kerktoren staat nog steeds in het centrum van de stad!

De spoorweg in Zeist

Zeist is een toegankelijke stad en goed te bereiken met openbare verbindingen. Sinds 1845 heeft Zeist een treinstation en wordt er een spoorverbinding aangelegd. In 1863 is deze verbinding doorgelegd naar Utrecht, Amersfoort en Zwolle. Dankzij het geopende spoor, trok er veel toerisme naar Zeist. Waarom? De natuurgebieden in de Utrechtse Heuvelrug trokken vele toeristen. Dit heeft destijds heel erg geholpen bij het ontwikkelen van de economie in Zeist. 

Winkelen in Zeist

In Zeist kun je goed winkelen. Er zijn diverse winkelgebieden waar je eigenlijk altijd slaagt als het om de leukste kleding gaat.

Verschillende winkelgebieden in Zeist zijn: het Emmaplein, de Slothaan, Voorheuvel en Steynlaan. Ook vind je hier de lekkerste restaurantjes en terrassen om bij te komen na een dag slenteren door de straten. 

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Zeist?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Zeist. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Zeist voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.