Appartement in Breda

Het is tijd voor het volgende hoofdstuk in je leven. Je gaat bijvoorbeeld als starter op zoek een eerste woning of zoekt als student een upgrade van het typische studentenhuis. Al snel loop je tegen een aantal obstakels aan: huurprijzen gaan door het dak, een hypotheek is niet haalbaar en op huurplatformen vis je iedere keer achter het net.

Een appartement in Breda bemachtigen lijkt onmogelijk. Of toch niet? Gapph is er voor jou als starter of student.

Een voordelig appartement in Breda

Gapph beschikt over tal van beschikbare appartementen door het hele land. Van Breda tot Biddinghuizen. Met ons grote aanbod helpen we woningzoekenden zoals jij graag op weg bij het vinden van een appartement in Breda.

Wij zijn de schakel tussen pandeigenaren en woningzoekenden. Krakers vinden gemakkelijk hun weg naar panden die leeg staan. Door tijdelijke bewoners te voorzien van een voordelige woning worden twee vliegen in één klap geslagen. Snel een eigen appartement voor jou tegen lage maandlasten en de panden blijven bewoond.

Voordelig wonen in Breda op basis van de Leegstandwet

De panden waarin deze appartementen zich bevinden krijgen vaak een nieuwe bestemming. De panden staan dan vaak op de nominatie voor sloop en de oude bewoners hebben de woning al verlaten. Leegstand klinkt vandalen en krakers als muziek in de oren. Juist hen proberen we buiten de deur te houden, door jou als woningzoekende een voordelig alternatief te bieden.

Hierbij woon je voordelig op basis van de Leegstandwet. Je betaalt dan geen huur, maar een maandelijkse, lage vergoeding. Hierdoor komt de huurbescherming te vervallen. De looptijd van het contract ligt tussen de zes maanden en gemiddeld twee jaar.

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod Breda en daarbuiten? Bekijk dan onze website. Mocht er op dit moment niets tussen staan voor jou? Maak je geen zorgen. Iedere maand vind je ons nieuwe aanbod op onze Facebookpagina.

Vind een voordelige woning Breda

Leegstand in je appartementen in Breda tegengaan?

Ben jij vastgoedeigenaar en zie jij je panden het liefst continu bewoond? In deze oververhitte woningmarkt bemiddelen we tussen woningzoekenden en jij als pandeigenaar. Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Bekijk onze andere diensten:

Benieuwd wat Gapph je allemaal te bieden heeft? Of het nu om panden in Breda of de rest van Nederland gaat: Gapph helpt je graag op weg. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht