Appartement Leeuwarden

Lange wachtlijsten, hoge hypotheeklasten en stijgende rentes: het is niet makkelijk om een woning te vinden die voldoet aan al je eisen én die niet je maandelijkse loon volledig opslokt. Soms is het goed om op zo’n moment – waarbij het vinden van een nieuw appartement maar niet wil vlotten – even een stap terug te doen en te kijken naar alternatieven. Want wist je dat je ook kunt kiezen om te wonen in een tijdelijk appartement in Leeuwarden? Het geeft je een adempauze van die haast onmogelijke zoektocht. Ondertussen heb je wel gewoon een fijne, eigen plek tegen lage maandelijkse kosten. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet? Gelukkig is dat niet het geval dankzij leegstandbeheer door Gapph. Lees snel verder, dan vertellen we er alles over.

Tijdelijke appartementen in Leeuwarden

Sta je op het punt om de woningmarkt in Leeuwarden te betreden, overweeg dan eens te zoeken naar een antikraakpand of wonen op basis van de Leegstandwet. We leggen graag de verschillen aan je uit, zodat je gericht te werk gaat.

Antikraak appartement in Leeuwarden

Bij antikraakpanden denk je misschien aan tochtige ruimtes of vervallen gebouwen. Maar dat is juist wat we met antikraak wonen tegen willen gaan. Het wordt ook wel wonen op basis van een bruikleenovereenkomst genoemd.

Jij ‘gebruikt’ een ruimte en betaalt hiervoor een maandelijkse vergoeding. Je hebt volledige flexibiliteit en kunt maandelijks opzeggen. Dat geldt trouwens voor beide partijen. Je kunt dus binnen 28 dagen op zoek moeten naar een woon-alternatief. Zorg dat je een back-up woning hebt, waar je eventueel kunt verblijven. Een antikraak-appartement is een perfecte periode plek te overbruggen tussen verschillende woonruimtes. In ruil daarvoor heb je een eigen woonruimte én je houdt de hand op de knip.

Een appartement in Leeuwarden op basis van de Leegstandwet

Heb je liever iets meer zekerheid, maar wil je niet iedere maand de hoofdprijs voor een appartement in Leeuwarden neerleggen? Een alternatief op antikraak wonen is wonen op basis van de Leegstandwet, ook wel Tijdelijke Verhuur Leegstand (TVL) genoemd. Je hoeft niet bang te zijn dat je de volgende maand weer op zoek moet naar een tijdelijke woonruimte: je hebt 3 maanden de tijd om een nieuwe woning te zoeken, als de pandeigenaar het contract beëindigt na wederzijdse opzegtermijn is ten minste drie maanden en de minimale contractduur is zes maanden.

Ons aanbod aan woonruimtes in Leeuwarden

Lijkt je dit wel iets? De flexibiliteit ervaren van wonen in leegstaand vastgoed en tegelijkertijd een plek voor jezelf hebben? Regelmatig krijgen we nieuwe woonruimten in Leeuwarden in ons beheer. Wat dacht je van wonen in de wijk Heechterp? En ook door de rest van het land bieden we mogelijkheden aan: van appartementen in Leeuwarden tot eengezinswoningen in Waalwijk en van studentenkamers in Middelburg tot studio’s in Amersfoort.

Bekijk het volledige aanbod op onze website

Staat je droomhuis er niet tussen? Schrijf je in en ontvang direct bericht als een nieuwe woonruimte beschikbaar komt in jouw gewenste regio.

Het beheer van appartementen in Leeuwarden uitbesteden?

Pandbeheer is een fulltime job. Het werven van nieuwe bewoners, zorgen dat alle administratie op orde is tot het pand onderhouden kost veel tijd. Tijd die je als pandbeheerder, of medewerker bij de gemeente of woningcorporatie eigenlijk niet over hebt. Het is namelijk belangrijk dat de bewoners veilig in een pand kunnen wonen. En wat als een bewoner opzegt? Dan moet jij zorgen dat het pand zo snel mogelijk weer bewoond wordt. Schakel je niet snel genoeg, dan kunnen krakers binnen enkele uren de boel al lamleggen.

Wat jij nodig hebt, is een partner die niet alleen het pand beheert, maar ook met je meedenkt om de investering rendabel te houden. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche en als grootste vastgoedbeheerder van Europa, kunnen we je helpen met vastgoed– en leegstandbeheer, het begeleiden van herstructureringsprojecten, panden risicodragend aanhuren zodat je verzekerd bent van inkomsten, het managen van gemengd wonen-projecten en aanvullende diensten uitvoeren ter bevordering van de staat van het vastgoed. Denk hierbij aan parkeerplaatsexploitatie, 24/7 pandbeveiliging, risico- en energiescans.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht