Appartement Maastricht

Je bent maanden of misschien al jaren op zoek naar een geschikt appartement in Maastricht. Je ziet jezelf wel in het centrum, Randwyck of Wittevrouwenveld wonen. Maar in deze oververhitte woningmarkt is het onmogelijk om een eigen woning te vinden. En daardoor ben je misschien wel genoodzaakt om bij je ouders te blijven wonen als starter of student.

Gapph is er voor de starters en studenten op de woningmarkt. Want wij weten hoe lastig het is om een fijn appartement te vinden in Maastricht of andere grote steden. Wij zijn jouw Cupido op de woningmarkt: we matchen leegstaande panden met bewoners zoals jij.

Bekijk het aanbod van Gapph

Wonen op basis van de Leegstandwet in Maastricht

Helaas kunnen we het woningtekort niet voor je oplossen. Maar we kunnen wel een alternatief bieden: wonen in Maastricht op basis van de Leegstandwet. De Leegstandwet is in het leven geroepen om -de naam verraadt het al- leegstand van panden tegen te gaan. Die leegstand is namelijk de grootste angst van veel pandeigenaren. Leegstaande panden kunnen namelijk betrokken worden door krakers of slachtoffer zijn van vandalisme. En wanneer een pand niet aantoonbaar bewoond wordt, wordt er niet gehandhaafd.

Daarom is het belangrijk om deze leegstaande panden snel te voorzien van bewoners of ondernemers. Dit zijn vaak unieke panden zoals oude schoolgebouwen, kloosters of verzorgingshuizen. Maar ook rijtjeshuizen en appartementen in een wijk die op termijn gesloopt worden. In de tussentijd dat de oude bewoners zijn vertrokken en tot de sloop gepland staat, staat het pand leeg.

Voor jou als woningzoekende is dit een enorm voordeel. Doordat de appartementen op korte termijn voorzien moeten worden van bewoners, blijven de maandelijkse lasten laag. Enige flexibiliteit wordt wel verwacht: de contractduur is maximaal twee jaar en de opzegtermijn van het contract is drie maanden. Die tijdelijke woning is dan een perfecte opstap naar je volgende stap in de woningmarkt of om van je studententijd één groot feest te maken.

Appartementen in Maastricht

Van Middelburg tot Maastricht: door het hele land bieden we appartementen en woningen aan op basis van de Leegstandwet. Onder ons woningaanbod vind je alle beschikbare woningen op dit moment. Staat jouw droomwoning- of appartement in Maastricht er op dit moment niet tussen? Houd dan ook onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten, waar we maandelijks ons nieuwe aanbod posten. En ben je actief op zoek en heb je interesse in een van de appartementen op onze website? Schrijf je in.

Bekijk ons woningaanbod

Leegstandbeheer voor jouw pand(en) in Maastricht?

Ben jij vastgoedeigenaar en is leegstand- en vastgoedbeheer jouw grootste struikelblok? Bij Gapph nemen we dat voor je uit handen. Bij een leegstaand pand schakelen we snel tussen onze bewoners / ondernemers zodat de risico’s die gepaard gaan met leegstand je bespaard blijven. Ook kunnen we helpen bij het uit handen nemen van de dagelijkse beslommeringen rondom je vastgoed of het leiden van woon- of leefbaarheidsprojecten. Op deze gebieden helpen we je graag:

Benieuwd hoe we alles uit jouw panden halen? Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht