Appartement Nijmegen

Je bent klaar voor je volgende stap. Als student ben je klaar om afscheid te nemen van je oude studentenhuis of misschien ben je al starter en op zoek naar iets nieuws. Tijdens je zoektocht loop je al snel tegen bekende problemen aan: de huurprijzen zijn torenhoog, je wordt uitgeloot of bent al maanden actief op een betaald huurplatform, maar zonder succes.

Voordelig wonen in Nijmegen blijkt onmogelijk te zijn. Of toch niet helemaal? Gapph helpt je graag verder.

Een voordelig appartement in Nijmegen

Wij hebben een groot aanbod van beschikbare appartementen in Nijmegen en de rest van ons land. We zijn een van de grootste leegstandbeheerders in Europa met groot portefeuille, waardoor we voor veel woningzoekenden een goed alternatief kunnen bieden op de oververhitte woningmarkt.

Gapph is de bemiddelaar tussen pandeigenaren en woningzoekenden. Leegstand kan vervelende gevolgen hebben voor pandeigenaren. Denk bijvoorbeeld aan vandalisme of krakers. Om dit te voorkomen zorgt Gapph ervoor dat deze panden bewoond blijven tot het moment dat een pand toe is aan een nieuwe fase.

Voordelig wonen in Nijmegen op basis van de Leegstandwet

De appartementen die Gapph in Nijmegen aanbiedt zijn soms verdacht voordelig. Hiervoor hebben we een hele logische reden.

Deze appartement staan namelijk vaak op de nominatie voor sloop, omdat het pand bijvoorbeeld een nieuwe bestemming krijgt. Nadat de oude bewoners hun appartement hebben verlaten ontstaat er vaak een periode van leegstand, tot de nieuwe fase voor het pand aanbreekt. Hierdoor is het van belang dat de leegstaand ruimte tot die tijd bewoond wordt om vandalisme en krakers buiten de deur te houden.

Dankzij de Leegstandwet is het mogelijk om gebruik te maken van deze vorm van wonen. Als bewoner heb je geen recht op huurbescherming, maar in plaats daarvan betaal je een lage, maandelijkse vergoeding. De looptijd heeft doorgaans een minimale looptijd van zes maanden en een maximale looptijd van twee jaar, waarbij de opzegtermijn minstens drie maanden is. Hierdoor maken we het mogelijk om voordelig in een appartement in Nijmegen te wonen of elders in het land.

Bekijk ons landelijke aanbod van voordelige woningen op onze website. Staat er op dit moment niets voor jou tussen? Niet getreurd. Maandelijks publiceren we ons nieuwe aanbod via onze Facebookpagina.

Vind een voordelige woning in Nijmegen

Leegstand in je appartementen in Nijmegen tegengaan?

Als vastgoedeigenaar zie je je panden het liefst continu bewoond. Gapph helpt hier graag bij, door te bemiddelen tussen jou en woningzoekenden. Daarnaast kunnen we je ondersteunen met onze andere diensten om alles uit je pand te halen:

Benieuwd wat Gapph allemaal te bieden heeft? Of het nu om panden in Nijmegen of Den Bosch gaat: Gapph helpt je graag verder. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht