Appartement in Utrecht

Als student of starter ben je klaar voor de volgende stap in je leven: je gaat voor het eerst op jezelf wonen of gaat op zoek naar je volgende huis. Niet onbekend zijn de hoge huurprijzen, het structureel overbieden of de hoge kosten voor een abonnement op een huurplatform.

Heb je gebruik gemaakt van het leenstelsel? Dan wordt het je vaak bemoeilijkt een reële hypotheek te bemachtigen. Maar hoge huurkosten betalen zie je ook niet zitten. Kortom: je wordt voor het blok gezet. Maar hoe ga je dit nu aanpakken? Gapph helpt je hierbij.

Een voordelig appartement in Utrecht

Gapph geeft je een overzichtelijk aanbod van voordelige woningen in niet alleen Utrecht, maar ook in de rest van het land. Daarbij brengen wij pandeigenaren en woningzoekenden bij elkaar. Om leegstand en de vervelende gevolgen hiervan te voorkomen, vertrouwen de pandeigenaren hun panden voor enige tijd aan ons toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze panden bewoond blijven. Zo kun jij genieten van een voordelig appartement in bijvoorbeeld de mooiste wijken van Utrecht.

Voordelig wonen in Utrecht op basis van de Leegstandwet

De appartementen die Gapph in Utrecht verhuurd staan vaak op de lijst om gesloopt te worden. Ook kan het zijn dat het pand een nieuwe bestemming krijgt. Ondertussen hebben de oude bewoners het appartement verlaten, maar duurt het nog even voor de nieuwe fase van het pand aanbreekt. Het is hierdoor urgent dat deze panden tot die tijd bewoond worden.

Deze manier van wonen wordt mogelijk gemaakt door de Leegstandwet. Hierbij heb je als bewoner geen recht op huurbescherming, maar in plaats daarvan betaal je een lage maandelijkse vergoeding om er tijdelijk te wonen. Deze periode is vaak voor minimaal zes maanden en maximaal twee jaar. Het gaat hier vaak om panden die gesloopt worden of waar een andere bestemming voor komt. Om kraak of inbraak door inbraak te voorkomen, blijven de panden bewoond.

Niet alleen in Utrecht, maar door het hele land heeft Gapph woningen beschikbaar op basis van antikraak en de Leegstandwet. Tussen ons aanbod vind jij jouw voordelige woning. Staat er op dit moment niets voor jou tussen? Niet getreurd. Maandelijks publiceren we ons nieuwe aanbod via onze Facebookpagina.

Vind een voordelige woning in Utrecht

Leegstand in je appartementen in Utrecht tegengaan?

Ben jij vastgoedeigenaar en streef je naar continu bewoonde panden? Gapph laat je in contact komen met woningzoekenden waardoor je panden continu bewoond blijven. Daarnaast kunnen we je ondersteunen met onze andere diensten om alles uit je pand te halen:

Benieuwd wat Gapph allemaal te bieden heeft? Of het nu om appartementen in Utrecht of de rest van het land gaat: Gapph helpt je graag verder. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht