Bedrijfsruimte huren

De klantaanvragen stromen binnen en jij bent dag in, dag uit druk bezig om je klanten tevreden te stellen. Of je hebt een creatieve hobby die de zolderkamer uitgroeit en je wilt gaan professionaliseren. Een kantoorruimte of atelier aan huis is niet voor iedereen weggelegd en je wilt niet de bedrijfsactiviteiten vanuit de keukentafel uitvoeren. Het is tijd voor een volgende stap: een eigen bedrijfsruimte huren.

Maar tegelijkertijd is dat ontzettend spannend. Bedrijfsruimtes moet je vaak voor langere tijd vastleggen en dat is een behoorlijk risico. Want verdient de ruimte zichzelf terug en is het de investering waard? En heb je een klein budget, dan eindig je vaak met je bedrijfsruimte aan de rand van een stad of op een grauw industrieterrein. Niet echt het visitekaartje voor je klanten waar je op hoopte. Gelukkig kan een bedrijfsruimte huren ook een stuk gemakkelijker en met weinig risico. Wij bieden contracten aan op basis van tijdelijke verhuur waardoor jij voordelig een ruimte kan huren op een toplocatie.

Een bedrijfsruimte huren op basis van tijdelijke verhuur

Laat het tijdelijk verhuren van woon- en werkruimtes maar aan ons over. Wij zijn namelijk ruim 25 jaar gespecialiseerd in vastgoed- en leegstandbeheer. Panden die tijdelijk leeg komen te staan vullen wij op of wij voorzien het vastgoedbeheer van pandeigenaren. Korte lijntjes, snelle communicatie en lage maandelijkse lasten.

Een bedrijfsruimte huren via Gapph?

Op onze website zie je ons aanbod aan werkruimtes per locatie. Van Leeuwarden tot Maastricht en alles daar tussenin. In hartje centrum of met aansluitingen op het openbaar vervoer.

Per locatie vind je de afmetingen van de bedrijfsruimte en de toepassing ervan. Zo kan jij als beeldhouwer bijvoorbeeld workshops houden of je werk exposeren. En als accountant heb je ‘n afgesloten kantoor voor je bedrijfsactiviteiten en om klanten te ontvangen. Als je interesse in een specifieke ruimte hebt, kan je je hierop direct inschrijven. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een terugkoppeling op je aanmelding en kunt vaak binnen een paar dagen de ruimte al bezichtigen en kort daarna betrekken.

Ik wil het aanbod aan bedrijfsruimtes bekijken

Daarom huur je een bedrijfsruimte via Gapph:

 • Niet meer je organisatie runnen vanaf de keukentafel, maar vanuit een professioneel kantoor
 • Bedrijfsruimtes te huur door het hele land
 • Gelegen op goede locaties
 • Lage maandelijkse lasten
 • Flexibel huren, waardoor de risico’s voor jou laag blijven

Interesse om een bedrijfsruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Neem contact op

Aanbod werkruimtes

Interesse om een bedrijfsruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Aanbod werkruimtes

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht