Sinds enkele weken versterkt Bibian Broekman ons Salesteam.

Bibian stelt zich graag aan u voor. Ook via het Vastgoedjournaal en Property Profs kunt u meer over haar lezen.

Ik ben Bibian. Bibian Broekman, 30 jaar. Ik woon in Elst en werk sinds 1 december, als accountmanager, bij Gapph.Ik heb als Salesmanager bij verschillende uitzendorganisaties gewerkt. Toen ik de overstap maakte naar het vastgoed wist ik het, dit is wat ik wil.

Mijn persoonlijke uitdaging was om bij Gapph aan de slag te gaan. Een jong, enthousiast en ambitieus bedrijf waar ik heel graag onderdeel van wilde zijn. Inmiddels ben ik al een paar weken aan de slag en kan ik dus zeggen dat ik deze doelstelling heb bereikt. Nu wil en kan ik uw doelstellingen bekijken en ze vervolgens samen met u bewerkstelligen.

Dit is voor mij dé baan, bij hét bedrijf. Gapph staat, waar ik ook voor sta. ‘Luisteren’ naar uw wensen, dat is voor mij heel belangrijk. Waar kunnen wij u van dienst zijn? Waar loopt u tegenaan bij de leegstand van uw pand? En hoe kunnen wij u helpen? Hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat uw pand wordt beheerd op de manier die u wenst. Kortom, ik ga graag met u aan tafel. Enthousiast, integer, samenwerkend, collegiaal, communicatief, oplossingsgericht en vooral : klantgericht. Dat zijn mijn, onze, steekwoorden.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking. Met u!