De deuren van ons sociaal project op de Lichtpenweg in Amersfoort staan voor je open!

Op dinsdagmiddag 28 mei a.s. delen we samen met de gemeente Amersfoort, de Alliantie en de zorgpartijen de visie op de aanleiding, aanpak en realisatie van dit bijzondere project en de herontwikkeling van dit kantoorgebied.

Sociaal project

Begin november 2018 is Gapph in opdracht van de Alliantie en in samenwerking met de Gemeente Amersfoort een sociaal en bijzonder project gestart op de Lichtpenweg in Amersfoort. Hier wonen 80 jongeren met verschillende achtergronden samen met jongeren die een extra steuntje kunnen gebruiken, zij delen faciliteiten met elkaar en trekken samen op. Dit project is onderdeel van de complete herontwikkeling van deze locatie, kantoorgebied De Hoef. De leefbaarheid in het gebied is sinds de start van het project flink verbeterd. Het project maakt momenteel deel uit van een kantoorgebied met een aantal onderwijsinstellingen. Het plan is om dit gebied de komende jaren te ontwikkelen naar een stadswijk voor wonen, werken, leren en recreëren.

Programma

We hebben een interessant programma samengesteld. Onder andere de wethouder Stegeman, gemeente Amersfoort en Joan van der Burgt, directeur de Alliantie (regio Amersfoort) vertellen e.e.a. over dit project en de herontwikkeling van het kantoorgebied. Ook vanuit Gapph vertellen we je graag over onze ervaringen van het dagelijks beheer op deze locatie.

Meld je aan

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie, gemeente of zorginstelling en lijkt het je interessant om aanwezig te zijn, alleen of met je collega? Stuur ons dan een bericht, [email protected]. Wees snel want we hebben een beperkt aantal plekken.