PERSBERICHT:

Gapph en Heijmans starten samenwerking voor beheer Plan-B in Eindhoven

Vanaf 1 september 2017 starten Heijmans en leegstandbeheerder Gapph met een intensieve samenwerking voor het beheer van Plan B in Eindhoven. De overeenkomst voor deze samenwerking is vandaag door beide partijen ondertekend. Plan B is het voormalige Beatrix complex van Philips dat door Heijmans wordt herontwikkeld tot een nieuwe broedplaats voor ondernemers in de creatieve industrie. Gapph gaat hier onder andere de commerciële exploitatie van dit creatieve platform verzorgen.

Heijmans en Gapph werken al jaren tot volle tevredenheid samen. “Gapph kijkt uit naar de uitbreiding van deze intensieve samenwerking! Heijmans wordt door ons volledig ontzorgd”, aldus Johan van Haaster, Directeur van Gapph. “Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor de huurders en andere belanghebbenden maar ook op het gebied van (klein) technisch, facilitair en commercieel beheer nemen wij Heijmans de zorg uit handen”.

Industrieel gebouw
Plan-B is het voormalige Philips Laboratorium op bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven. In dit Philips complex werden vroeger radiobuizen ontwikkeld en zijn jarenlang duurtesten verricht voor de producten van Philips. Het lab is inmiddels weer tot leven gekomen en is gedeeltelijk getransformeerd naar een platform voor ondernemers in de creatieve industrie. Er is plek voor 350 tot 400 huurders. Ondernemers bepalen zelf welk metrage ze willen afnemen, de indeling is erg flexibel. Ook de looptijd van de contracten is flexibel. Daarbij hanteert Gapph all-in prijzen.

Creatieve broedplaats
“In deze dynamische werkomgeving kunnen start-ups met kennis en middelen elkaar versterken”, vertelt Nik van Nuland, Ontwikkelaar Commercieel vastgoed bij Heijmans. “Op deze locatie zijn meerdere faciliteiten aanwezig, waaronder gratis VR- werkplaats, opslag, parkeermogelijkheden, horeca en vergaderruimtes. Daarnaast faciliteren we initiatieven vanuit onze huurders door actief programma management. Zo wordt de bedrijfsvoering van starters complementair en maken ze gebruik van elkaars netwerk”. Door de aantrekkelijke huurprijs zijn ondernemers in staat low-budget te starten. Ook ondernemers die al een stapje verder zijn in het ondernemen zijn bij Plan-B meer dan welkom.

Over Gapph
Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Inmiddels is Gapph uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende leegstandbeheerders van Europa en breidt zij haar activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Gapph heeft zes vestigingen (hoofdkantoor in Eindhoven) in Nederland, één vestiging in België (Antwerpen) en bedient het VK vanuit haar kantoren in Londen en Manchester onder de naam DEX Property Management.

——————————————————————————————–

Noot voor de redactie: Voor vragen over Plan-B of Gapph kunt u contact opnemen met Cindy Kuijten| [email protected] | 06 45848666 |www.gapph.nl