Gapph Modular

Gapph Modular

Gapph Modular is jouw samenwerkingspartner op het gebied van modulair bouwen. Met alle specialismen – ontwerp, bouw, exploitatie én beheer – onder één dak, maken we van jouw vastgoedproject een gegarandeerd succes.

Modulair bouwen – juist nu

Modulair wonen is hét antwoord op de uitdagingen die de huisvesting in Nederland op dit moment kent. Er is een groot woningtekort en tegelijkertijd is er schaarste aan bouwmaterialen en bouwcapaciteit. Naast woningen biedt modulair bouwen uitkomst voor de ontwikkeling van werkruimtes, zorglocaties, scholen en noodopvang.

Bas de Haan, Adviseur Modulair Bouwen bij Gapph Modular: ‘Modulair bouwen is sneller, slimmer en duurzamer bouwen mét behoud van kwaliteit en comfort. Ongeveer 90 procent van de bouwwerkzaamheden wordt in fabrieken gedaan. De overige 10 procent bestaat uit het monteren op locatie. Deze efficiënte manier van bouwen zorgt voor minder reisbewegingen en minder stikstofuitstoot.’

De voordelen van modulair bouwen

  • Betaalbare en snelle productie
  • Vergelijkbare uitstraling als reguliere bouw mogelijk
  • Kwaliteit van permanente bouw
  • Duurzame productie en lange inzetbaarheid
  • De modules voldoen aan de Nederlandse standaarden
  • In te zetten voor alle doelgroepen en bestemmingen


De voordelen van modulair bouwen

Contact

Wil je weten wat Gapph Modular kan betekenen voor jouw vastgoedproject?

Neem dan contact op met onze deskundigen.

Daarom kies je voor Gapph Modular

  • Eén adres voor al je ontwerp-, bouw-, exploitatie-, onderhoud- en beheeruitdagingen
  • Vertrouw op jarenlange ervaring en specialistische kennis
  • We ontwikkelen met aandacht voor mens en milieu

Daarom kies je voor Gapph Modular

Gapph Modular – jouw partner in modulair bouwen

Bij Gapph Modular geloven we dat de ontwikkeling van huisvesting in Nederland anders kan en beter verdient. Gapph Modular is een samenwerking van alle specialismen die gecombineerd elke vastgoeduitdaging aan kan gaan.

Johan van Haaster, mede-oprichter van Gapph Modular: ‘Met Gapph Modular bieden we een unieke propositie in de markt. We hebben alle kennis en specialismen in huis om elk vastgoedproject te laten slagen. Of je nu als woningcorporatie een partner zoekt in de ontwikkeling van modulaire woonunits voor studenten, of als investeringsmaatschappij een woonwijk met rijtjeswoningen wilt realiseren, je bent bij ons aan het juiste adres.’

Ook na ontwikkeling kunnen we meer voor je betekenen op het gebied van dagelijks, technisch, financieel en sociaal beheer. Hiervoor bouwen we op de jarenlange ervaring die Gapph Vastgoedbeheer in huis heeft.

Een unieke propositie in de markt
"
Een unieke propositie in de markt
"

Samen maken we het mogelijk

Gapph Modular en DMT ontwikkelen modulaire woningen en woongebouwen waar mensen wonen, samenkomen en zich opmaken voor de volgende stap in hun wooncarrière. Voor de verdiepingsslag in woonkwaliteit, uitstraling en duurzaamheid zijn wij een partnership aangegaan met SVP Architectuur en Stedenbouw en M3E Groep.

Wil je weten wat Gapph Modular kan betekenen voor jouw vastgoedproject? Neem dan contact op of bel 088 62 62 200.

Een verdiepingsslag in woonkwaliteit, uitstraling én duurzaamheid
"
Een verdiepingsslag in woonkwaliteit, uitstraling én duurzaamheid
"
Gapph-modular-1 Gapph-modular-2 Gapph-modular-3 Gapph-modular-4 Gapph-modular-5 Gapph-modular-6