Gapph Modular biedt antwoord op de woningcrisis en dynamische vastgoeduitdagingen

Gapph Modular is de nieuwe samenwerkingspartner op het gebied van modulair bouwen. Met alle specialismen – ontwerp, bouw, exploitatie én beheer – onder één dak, wordt elk woningbouw- en vastgoedproject een succesverhaal. Gapph Modular is een nieuwe, zelfstandige onderneming die opgericht is onder de vlag van de Gapph Group.

Een grote opgave voor huisvesting in Nederland

Volgens Gapph Modular kan de ontwikkeling van huisvesting in Nederland anders en beter. Gapph Modular heeft alle kennis en specialismen in huis om elk woningbouw- en vastgoedproject te laten slagen; of je nu als woningcorporatie een partner zoekt in de ontwikkeling van modulaire woonunits voor studenten of flexwoningen voor starters en spoedzoekers, of als investeringsmaatschappij een woonwijk met rijtjeswoningen wilt realiseren.

Johan van Haaster, medeoprichter van Gapph Modular: ‘De huisvesting in Nederland staat voor een grote opgave. Er is een flink woningtekort en de bouwsnelheid van traditionele woningen is beperkt. Ook biedt het enkel bouwen en plaatsen van woningen geen complete en duurzame oplossing. Want hoe richt je het beheer en de exploitatie goed in? Met Gapph Modular geven we één antwoord op al deze uitdagingen.’

Ontwikkeling, bouw, exploitatie én beheer

Uniek aan de werkwijze van Gapph Modular is dat zij meer voor partners kan betekenen dan alleen het ontwikkelen en bouwen.

Johan van Haaster: ‘Met Gapph Modular kunnen we naast het bouwen en plaatsen van de modules ook het beheer na oplevering verzorgen. Op die manier borgen we dat de woningen technisch en financieel goed beheerd worden én dat er een fijne sociale plek ontstaat voor de bewoners. Uiteraard is de keuze en invulling afhankelijk van wat een opdrachtgever wenst en wat een project nodig heeft.’

Een nieuwe naam, jarenlange ervaring

Gapph Modular is een nieuwe naam in de markt, maar wel een met jarenlange ervaring. Zo is Bas de Haan als extern adviseur betrokken bij de ontwikkeling van eigen (flex)woonconcepten. Bas is een expert in de wereld van modulair bouwen en een bekend gezicht in de branche. Voor de realisatie van de woningen werkt Gapph Modular samen met diverse gerenommeerde productiebedrijven.

De ruime beheer ervaring vanuit Gapph Vastgoedbeheer maakt dat bij de ontwikkeling en bouw van modules al de juiste keuzes gemaakt worden die de technische en financiële exploitatie ten goede komen én zorgen voor een fijne en comfortabele woon- of werkplek.

Modulair bouwen, juist nu

Modulair wonen is hét antwoord op de uitdagingen die de huisvesting in Nederland op dit moment kent. Er is een groot woningtekort en tegelijkertijd is er schaarste aan bouwmaterialen en bouwcapaciteit. Naast woningen biedt modulair bouwen uitkomst voor de ontwikkeling van werkruimtes, zorglocaties, scholen en noodopvang.

Bas de Haan: ‘Modulair bouwen is sneller, slimmer en duurzamer bouwen mét behoud van kwaliteit en comfort. Ongeveer 90 procent van de bouwwerkzaamheden wordt in fabrieken gedaan. De overige 10 procent bestaat uit het monteren op locatie. Deze efficiënte manier van bouwen zorgt voor minder reisbewegingen en minder stikstofuitstoot.’

Voor vragen over Gapph Modular kunt u contact opnemen met Johan van Haaster | [email protected] | 06 31 9557 74 | www.gapphmodular.nl