Gapph neemt het Belgische Interim Vastgoedbeheer over. In korte tijd heeft Gapph zich ontwikkeld tot de derde leegstandbeheerder in Europa. De ambities van Gapph reiken ver. Al eerder dit jaar nam Gapph leegstandbeheerder Interim places over.

Jeroen Fanchamps, algemeen directeur Gapph: “Een mooie internationale stap die past bij de ambities en toekomstplannen van het bedrijf.” Gapph is de expert in Europa op het gebied van tijdelijk beheer en exploitatie van leegstaand vastgoed. Met een team van zo’n 65 bevlogen en ervaren medewerkers biedt Gapph in Nederland en Engeland, en vanaf nu ook België, voor elke vorm van leegstand een creatieve en flexibele oplossing waarbij Gapph de markt de kwaliteit levert die zij verdient.

Interim Vastgoedbeheer
Sinds 2007 is Interim Vastgoedbeheer actief op de Belgische markt en beheert zij de meest uiteenlopende soorten vastgoed: van rijwoning tot kasteel en van leegstaand schoolgebouw tot verlaten militair terrein. De Belgische opdrachtgevers zijn actief in zowel de publieke als private sector. De Regie der Gebouwen (het Belgische Rijksvastgoedbedrijf) heeft Interim Vastgoedbeheer voor een periode van negen jaar aangewezen als beheerder van al het leegstaand Rijksvastgoed. Op grond van deze kaderovereenkomst voert Interim Vastgoedbeheer het leegstandbeheer van woonhuizen (veelal voormalige rijkswachters- en douanierswoningen), kantoorgebouwen van ministeries, gerechtsgebouwen, politiekazernes, etc. Deze gebouwen zijn in afwachting van een nieuwe functie voor een overheidsdienst of worden verkocht.
Victor Plattel, directeur België: “De visie van Gapph sluit naadloos aan bij onze visie op leegstandbeheer. Net als Gapph staat Interim Vastgoedbeheer voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn erg blij dat wij onze krachten vanaf nu gaan bundelen. 2 bedrijven, 1 visie, 1 toekomst. Een mooie stap.”
Interim Vastgoedbeheer is marktleider in Vlaanderen op het gebied van tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed. Ook in Wallonië ziet zij goede kansen verder te groeien. De Belgische leegstandbeheerder, gevestigd in Antwerpen, gaat verder onder de huidige naam Interim Vastgoedbeheer.

Duitsland
Gapph gaat in 2016 de mogelijkheden onderzoeken om haar activiteiten uit te breiden naar Duitsland.

Gapph heeft diverse vestigingen in Nederland en bedient het VK vanuit haar kantoor in Londen onder de naam DEX Property Management. De kantoren van Gapph in Nederland zijn gevestigd in Eindhoven, Utrecht, Breda en Veenendaal en verwacht op korte termijn twee kantoren te openen in Den Haag en Amsterdam.