Gapph neemt per 20 april alle activiteiten van leegstandbeheerder Interim places (voorheen Interim Vastgoedbeheer) over. Beide bedrijven gaan vanaf nu samen verder onder de naam Gapph. Hiermee wordt Gapph één van de grootste en meest toonaangevende leegstandbeheerders op de Nederlandse markt. Een stap die goed past binnen de groeistrategie van Gapph.

Het snel groeiende Gapph staat bekend om zijn vernieuwende kijk op de leegstandmarkt en heeft een aantal producten ontwikkeld die nauw aansluiten bij de huidige vraag. Met diensten als Gapph Creative, Gapph Commercial en Gapph Care (zorgvastgoed) biedt Gapph als eerste in de branche innovatieve maatwerkoplossingen voor elk leegstandvraagstuk.

Interim places heeft met ruim 15 jaar ervaring een stevige positie in de markt. De diensten van het huidige Interim places, vooral gericht op het beheren en verhuren van tijdelijke woonruimte voor met name corporaties, gemeenten en zorginstellingen, zijn een mooie aanvulling op de diensten van Gapph. Met een team van zo’n 35 bevlogen en ervaren mensen biedt het vernieuwde Gapph voor elke vorm van leegstand een creatieve en flexibele oplossing waarbij Gapph de markt de kwaliteit levert die zij verdient.

Jeroen Fanchamps, algemeen directeur Gapph: “De huidige ontwikkelingen op de markt vragen om deskundigheid, creativiteit en maatoplossingen. Dat is precies het doel van Gapph. Door deze overname halen we nog meer expertise in huis. Hierdoor kunnen wij ons dienstenpakket verder uitbreiden en wordt onze positie in de markt nog steviger.”

Johan van Haaster, operationeel directeur: “De visie van Interim places sluit naadloos aan bij onze visie op leegstandbeheer. Net als Gapph staat Interim places voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.  Wij zijn erg blij dat wij onze krachten vanaf nu gaan bundelen. 2 bedrijven, 1 visie, 1 toekomst. Een mooi vooruitzicht.”

Gapph heeft diverse vestigingen in het hele land en heeft een vestiging in Londen: DEX Property Management. De kantoren van Gapph in Nederland zijn gevestigd in Den Bosch, Utrecht, Nuenen en Lelystad. www.gapph.nl.