Gapph Together

Iets doen voor een ander. Dat voelt goed!
gapph-together gapph-together-1 gapph-together-2 gapph-together-3 gapph-together-4 gapph-together-5

Gapph Together

Ondernemen met een sociaal hart dat vinden we belangrijk. Iets doen voor een ander die het minder heeft of die net een extra steuntje kan gebruiken. We zetten ons graag in voor deze mensen in onze samenleving. Maar ook door de leefbaarheid in een woon- of werkomgeving te stimuleren, werken we met elkaar aan een fijne omgeving. Dit doen we onder andere met het organiseren van sociale activiteiten en leefbaarheidsevenementen.

Gapph Together bus

Sociale gedachte

En omdat handelen met een sociale gedachte alsmaar een groter draagvlak krijgt binnen onze organisatie, vinden wij dat deze tak een eigen naam verdient: Gapph Together. Onder deze naam organiseren wij vol enthousiasme deze activiteiten en evenementen.

Gapph Together evenement

Goed doen voelt goed

Zeg nou zelf: iets goed doen voor een ander voelt toch goed? Een buurtborrel om elkaar beter te leren kennen, een kijkje nemen bij je creatieve buurman, kleding en speelgoed inzamelen voor kwetsbare gezinnen, jongeren met ouderen laten samenwonen om de eenzaamheid van de ouderen bewoners tegen te gaan, een leuke activiteit organiseren om mensen een dagje zonder zorgen te laten beleven. Dit sociale hart klopt bij Gapph. Want samen is zoveel beter dan alleen.

Gapph together evenement