Zes jaar. Vandaag zijn we weer een jaartje ouder. Een jaar waarin we mooie stappen hebben gemaakt. Daar genieten we dagelijks van! Als we zien hoe collega’s onderling samenwerken, nieuwe projecten zijn gestart maar ook door de mooie samenwerkingen die zijn ontstaan tussen Gapph en onze opdrachtgevers.

Een mooi voorbeeld hiervan is de start van ons gemengd wonen project in Amersfoort in het najaar van 2018. Bij dit sociale project bieden we een unieke mix van verschillende doelgroepen een plek om te wonen, werken en leren. Om dit te realiseren werken we intensief samen met de Alliantie, Gemeente Amersfoort en verschillende zorginstellingen. Een sociaal project dat staat! Want iets doen voor een ander die dat extra steuntje kan gebruiken vinden wij belangrijk. Het sociale hart klopt bij Gapph: Let’s Gapph Together!

We kijken met enthousiasme uit naar het jaar wat komen gaat. Een jaar waarin we vast en zeker weer mooie projecten gaan oppakken samen met onze opdrachtgevers. En ons team met net zoveel enthousiasme en werkplezier als de afgelopen 6 jaar aan de slag gaat!