Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Gerard Schulten, 42 jaar en woonachtig in Almere. Ik werk sinds kort als vastgoedbeheerder in regio Noord vanuit ons regiokantoor in Utrecht.

Mijn achtergrond ligt vooral in de makelaardij waar ik ruim 15 jaar in werkzaam ben geweest (regio Almere). Door de recessie ben ik uiteindelijk overgestapt van de aan- en verkoop naar de verhuursector. In eerste instantie vanuit een eigen kantoor en later bij een groot vastgoed bedrijf waar ik woningen verhuurde voor beleggers en pensioenfondsen.

Het is erg fijn om voor Gapph te werken, ik heb zelden zoveel betrokkenheid gezien en ben in een geweldig team terecht gekomen. Ook vanuit de directie is er veel informeel contact.

Mijn regio bestaat uit de plaatsen Amsterdam, Hilversum, Amersfoort en Hoorn. Ik werk graag met mensen en ik vind niet alleen de commercie belangrijk, de dienstverlening erachter is net zo belangrijk. Het is een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is, dat maakt het zo leuk!

U vindt in mij een enthousiast, collegiaal, integer en klantgericht persoon. Ik kijk uit naar een prettige kennismaking.