Op kasteel Maurick in Vught gebeurt sinds kort weer van alles. Gapph maakte het voor kunstenaar en fotograaf Frank van Driel mogelijk om er neer te strijken. Hij organiseert in het kasteel exclusieve private views en private diners. Waar naast verkoop ook persoonlijke ontmoetingen, de beleving en ontluiking centraal staan.

Kunstenaar/Fotograaf Frank van Driel maakt vooral Fine Art Foto’s. Tot nu toe werden deze werken in beperkte oplage exclusief verkocht door toonaangevende galeries en op kunstbeurzen zoals PAN A’dam, KunstRai en RealIsMe.Door gebruik te maken van zijn concept “Nieuwe Glorie” exposeert Frank nu ook zelf op bijzondere en historische locaties. De locatie waar hij nu is neergestreken is Kasteel Maurick te Vught. Hier organiseert hij exclusieve private views en private diners. Waar naast verkoop ook persoonlijke ontmoetingen, de beleving en ontluiking centraal staan. In plaats van het snelle on-line shopping brengt Frank juist het zeer persoonlijke naar voren. Aandacht voor elkaar en aandacht voor de kunst en het proces.

Tijdens de private views serveert Frank zelf bereidde & uitermate bijzondere biologische (wild)gerechten. Vaak met een directe link naar zijn werk. De producten hiervoor oogst hij voornamelijk zelf uit de natuur. Beeldend kunstenaar Joris Gaymans exposeert hier zijn beelden. De figuratieve en abstracte bronzen en de foto kunstwerken vormen samen een bijzondere combinatie waardoor het zeer persoonlijke karakter van de expositie nog eens wordt benadrukt.