In hartje centrum van ’s-Hertogenbosch verzorgt Gapph al jaren in samenwerking met Volop Den Bosch het beheer van leegstaande winkelpanden. Door een creatieve invulling te geven aan leegstaande winkelpanden blijft de leefbaarheid in stand. Tevens krijgen nieuwe (startende) creatieve, maatschappelijke of culturele initiatieven de ruimte om zich te presenteren en te ontwikkelen naar wellicht een structureel karakter. Een succesvolle ontwikkeling!

Prettige samenwerking 

“De samenwerking tussen Volop Den Bosch en Gapph is jaren geleden ontstaan en we werken nog steeds zeer prettig samen”, zo stelt Johan van Haaster, directeur van Gapph Vastgoedbeheer. “Voor een vastgoedeigenaar is het van belang dat het pand snel en met de juiste partij ingevuld is. Veel initiatieven melden zich bij Volop Den Bosch in hun zoektocht naar een betaalbare ‘werk’plek. Gapph verzorgt het beheer van de leegstaande (winkel)panden. Het ontzorgen van de eigenaar is hierbij erg belangrijk. Onder andere de financiële administratie, het opstellen van de juiste contracten en de controle/naleving van onze huisregels neemt Gapph uit handen. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat een tijdelijke ‘huurder’ een reguliere ‘huurder’ wordt. Een win-win situatie voor alle partijen.“

Een leuk voorbeeld hiervan is de samenwerking met leeratelier en winkel De PijP – Leer & ambacht. Jacqueline en Rosalie maken voor hun leeratelier en winkel sinds kort gebruik van een leegstaand winkelpand. Groot én midden in het centrum van Den Bosch. Rosalie: ‘Heerlijk om hier betaalbaar te kunnen werken’. Een goede oplossing voor stad en eigenaar! Bekijk hier het filmpje over deze creatieve dames en de toffe invulling van de ruimte.

Wilt u meer lezen over de initiatieven en ontwikkelingen van Volop Den Bosch? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Leegstaand (winkel)pand 

Een leegstaand object, groot of klein, brengt altijd zorgen en risico’s met zich mee. Hoe langer de leegstand duurt, hoe groter de kans op kraak, vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Met als gevolg dat uw (winkel)pand minder waard wordt of verminderde kans op verhuur of verkoop. Gapph Vastgoedbeheer heeft voor elke vorm van leegstand een passende oplossing. Meld leegstand of neem contact met ons op voor meer informatie.