Kamer in Leeuwarden

Leeuwarden: de perfecte stad voor veel studenten. Het studentenleven is bruisend, er zijn volop studentenverenigingen en de stad barst van de rijke geschiedenis en cultuur. Toch is het niet makkelijk om een kamer in Leeuwarden te bemachtigen. Er zijn momenteel meer studenten dan beschikbare kamers, de wachtlijsten zijn enorm en huisjesmelkers vragen astronomische prijzen voor kleine kamers.

Ondanks die tegenslagen wil je natuurlijk niet dat je zoektocht naar een kamer in Leeuwarden je studententijd laat dwarsbomen. Via Gapph bemachtig je tegen een fijne prijs een eigen plek in de Friese hoofdstad. We vertellen je er meer over.

Op zoek naar een kamer in Leeuwarden

Je studeert in een levendige, gastvrije stad met veel gezellige cafés, restaurants en winkels. Tijdens je wandeling van het station naar je opleiding valt vooral de prachtige omgeving op en geniet je volop van de stad. Wat zou het fijn zijn als ook jij van een kamer in Leeuwarden kunt genieten, toch? Zoek niet verder. Wij bieden verschillende woonvormen in Leeuwarden: bijvoorbeeld op basis van de Leegstandwet of antikraak in Leeuwarden.

Een voordeel van antikraak wonen is dat je slechts een kleine maandelijkse bijdrage betaalt en daarbij is het dé oplossing wanneer je voor een korte periode stage loopt in Leeuwarden. Je woont samen met gelijkgestemden, maar je hebt wel je eigen plek. Een kamer in Leeuwarden biedt een hoop voordelen.

Wonen op basis van antikraak óf de Leegstandswet

Hoe dat werkt? Bij Gapph betaal je geen huur, maar een vergoeding voor je kamer in Leeuwarden. Het gaat om tijdelijke bewoning op basis van bruikleen (antikraak wonen) óf op basis van de Leegstandwet. Het enige wat we van jou vragen is een stukje flexibiliteit: het gaat om tijdelijke bewoning van de kamers. Maar vooraf geven we jou een concrete inschatting van de maximale duur dat jij in die kamer kunt wonen.

Het pand staat leeg en doordat wij het pand tijdelijk voorzien van bewoners, wordt het pand beschermd tegen vandalisme, krakers en andere kwaadwillenden. Voor het gebruik van het pand betaal je slechts een kleine vergoeding, terwijl de buurt bewoond blijft. Win-win!

Zoek je op korte termijn een kamer in Leeuwarden? In de wijk Heechterp krijgen we gefaseerd meer kamers in beheer. Binnen 10 minuten heb je je favoriete koffietentje, de supermarkt of je favoriete winkel binnen handbereik. En dat tegen lage maandelijkse kosten. Zie jij jezelf al wonen in Leeuwarden?

Bekijk ons aanbod van kamers in Leeuwarden

Een kamer in Leeuwarden huren via Gapph

Op Gapph kun je bouwen. In Nederland beheren we een breed scala aan kamers, woningen en panden. Wanneer je via Gapph een woning bemachtigt, weet je dat je in een veilige en goed onderhouden studentenkamer woont met alle voorzieningen van dien. Onze vastgoedbeheerder is regelmatig op locatie, waardoor we je kunnen helpen met alle vragen, onderhoud en eventuele reparaties. Samen met jou maken we van je studententijd in Leeuwarden een onvergetelijke periode!

Wonen in Leeuwarden via Gapph?

Klaar voor de volgende stap op de woningmarkt? Met ons goedkoper alternatief op huurwoningen in Leeuwarden – en de rest van het land – helpen we jou aan een fijne, tijdelijke woning. Of je nu op zoek bent naar een atelier of je eerste studentenkamer: wij staan voor je klaar. Via Gapph in Leeuwarden wonen? Dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Schrijf je in

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht