Keurmerk leegstandbeheer

Als vastgoedeigenaar heb je een hoop ballen hoog te houden. Ervoor zorgen dat je panden in de juiste staat verkeren, dat je huurders netjes op tijd de rekeningen betalen, dat je panden niet leeg komen te staan en alle administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Het is bijna een full-time job naast al je andere werkzaamheden. Logisch dat je een vastgoedbeheerder zoekt die het dagelijks beheer uit handen neemt en ervoor zorgt dat je pand rendabel blijft. Maar dan wil je wel werken met een betrouwbare partij. Kies daarom altijd voor een partij met het keurmerk leegstandbeheer. Op deze pagina vertellen we er meer over.

Of bekijk direct het woningaanbod van Gapph

Wat is leegstandbeheer?

Als vastgoedeigenaar zijn krakers, dieven, vandalisten en andere kwaadwillenden die zich tegen jouw pand keren de grootste doorn in je oog. Je wilt je panden beschermen, de veiligheid in de buurt hoog houden en verpaupering van vastgoed tegengaan.

Een leegstaand pand vergroot deze risico’s. Ieder extra uur dat je pand leeg staat, werkt als een magneet voor mensen met verkeerde bedoelingen. Met leegstandbeheer zorgen we dat deze risico’s uitblijven, nemen we dagelijkse taken voor onze rekening en zorgen we dat jij ‘s nachts goed slaapt. Voor pandeigenaren voeren we zowel leegstand- als vastgoedbeheer uit en zijn we trotse houder van het ‘keurmerk leegstandbeheer’.

Wat houdt het keurmerk leegstandbeheer in?

Als vastgoed- en leegstandbeheerder vinden we het belangrijk dat bewoners én beheerders tevreden zijn over het reilen en zeilen binnen een pand. Niet voor niets zijn we de grootste vastgoedbeheerder van Europa, hebben we stevige langetermijnrelaties met pandeigenaren, gemeenten en woningcorporaties en trekken onze bewoners vaak als nomaden met ons mee – van pand naar pand.

Die kwaliteit vinden we belangrijk – en hiervoor zijn we beloond met verschillende certificeringen (waaronder NEN-8025) en het keurmerk leegstandbeheer. Dit is een keurmerk dat bewoners én beheerders beschermt. Leegstandbeheerders die betrouwbaar, transparant en veilig te werk gaan komen ervoor in aanmerking. Het doel van het Keurmerk Leegstandbeheer is om de kwaliteit van leegstandbeheer in Nederland te verbeteren. Houders van dit keurmerk moeten voldoen aan een strenge gedragscode, die uit vijf basiswaarden bestaat:

 • Betrouwbaarheid
 • Professionaliteit
 • Integriteit
 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid
 • Transparantie

Wanneer je samenwerkt met een leegstandbeheerder die dit keurmerk heeft, dan weet je dat je als bewoner of beheerder optimaal beschermd bent. Daarnaast is er een onafhankelijke klachten- en bezwarencommissie die je meldingen vertrouwelijk behandelt.

Accreditatie keurmerk leegstandbeheer

Het keurmerk leegstandbeheer is niet zomaar een keurmerk: sinds 2019 is dit keurmerk geaccrediteerd. Dat betekent dat het door de onafhankelijke commissie is beoordeeld en wordt gezien als onafhankelijke partij voor dit keurmerk binnen leegstandbeheer. Hiermee wordt het keurmerk erkend als leidend binnen de branche en daarmee is het essentieel om als leegstandbeheerder dit keurmerk te bezitten. Wil je samenwerken met een leegstandbeheerder, kies dan alleen een partij met het keurmerk leegstandbeheer.

Samenwerken met een gecertificeerde leegstandbeheerder?

Al meer dan 25 jaar bieden we vernieuwende oplossingen binnen leegstand- en vastgoedbeheer en zijn we dankzij de overname van partij Villex Vastgoedbescherming de grootste beheerder van Europa. Wij staan in het register van het keurmerk leegstandbeheer en zorgen daarmee voor de hoogste kwaliteit binnen de branche. Als bewoner kun je dus met een gerust hart je volgende woning vinden in ons complete aanbod en als beheerder je panden aan ons overlaten. Kies je voor Gapph, dan kies je voor:

 • Ruim 25+ jaar ervaring in de vastgoedmarkt
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • De grootste leegstand- en vastgoedbeheerder van Europa
 • Een leegstandbeheerder met het keurmerk leegstandbeheer
 • Een partij die voor jou als eigenaar van A tot Z alles in en rondom jouw pand regelt

 

Samenwerken?

Neem contact op Bekijk ons woningaanbod

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht