Vanaf 1 september werkt Gapph in regioteams vanuit vier regiokantoren in Eindhoven (tevens hoofdkantoor), Breda, Veenendaal en Utrecht. Hieronder vind je de kaart van Nederland met daarop de nieuwe Gapph regio-indeling.

Ben je op zoek naar betaalbare woon- of werkruimte schijf je dan in op de site of neem contact op met het regiokantoor van jouw keuze.

Kennismaken
Woon of werk jij via Gapph? Dan kan het zijn dat je door deze indeling een nieuw gezicht ziet rondlopen in het pand waar jij woont of werkt. Onze collega’s kijken er naar uit om de komende tijd ook kennis te maken met degene die ze nog niet persoonlijk gesproken hebben.

Nieuwe contactgegevens
Heb jij vragen, wil je een wijziging doorgeven of zijn er andere zaken die je met ons wilt delen? Neem dan contact op via het mailadres van jouw regiokantoor. Alle contactgegevens van de regiokantoren vind je op onze contactpagina.Telefonisch zijn wij bereikbaar op ons nieuwe landelijke telefoonnummer 088 62 62 200. Ook bij calamiteiten bel je dit telefoonnummer.

Zeg het voort...
Heb jij vrienden, kennissen of familie die ook graag via ons tijdelijk willen wonen of op zoek zijn naar een leuke, betaalbare woon- of werkplek? Verwijs ze dan naar onze website. Hier vinden ze alle informatie over inschrijving, ons actueel aanbod, tijdelijk wonen of werken, nieuwtjes en nog veel meer. Zodra wij de inschrijving hebben ontvangen gaan we op zoek naar een woon- of werkplek die bij hen past!

Vind jij het leuk om ons te volgen? Like & deel dan onze facebookpagina. Nieuwtjes, tips en nog veel meer leuke zaken komen hierop voorbij.