Samen zetten we de bloemetjes buiten! 🌸🌼

De zomer staat voor de deur, maar toch blikken we graag terug op onze succesvolle lenteactie! De dagen zijn lang, de zon schijnt weer volop en het is heerlijk om naar buiten te gaan. Bij Gapph hebben het seizoen feestelijk ingeluid met onze Gapph Together-actie 'Vier de lente'.
,

Win een EK-kratje in de Gapph oranjeloterij ⚽

Het is bijna zover! Nog even en het Europees kampioenschap voetbal 2024 gaat van start. Ben jij net zo’n voetbalfan als wij? Samen halen we alles uit de kast voor de ultieme EK-beleving.

Kwaliteit en woongenot voorop: zo draagt ons team Technisch Beheer daaraan bij

Gapph groeit en beheert steeds meer panden. Elk pand vraagt om een andere aanpak. Met een volledig nieuw team zorgen we ervoor dat elk pand aan de Gapph-standaard kan voldoen. Onder leiding van Gertjan zijn Zoë, Melvin, Jeroen, Bart en Ruud klaar voor alle technische uitdagingen die op hun pad komen.

Je huis voor een euro in deze plaatsen

We schreven de afgelopen jaren al meerdere maken over huizen die je voor een euro kunt kopen. Het eerste bericht stamt al uit 2015 en gaat over een woning op Sicilië die je voor een euro kon aanschaffen. Inmiddels kun je in heel Italië al op bijna 75 plekken zo'n huis kopen voor een euro.
Gapph
,

Een hartverwarmende paaslunch in Leerdam

Na een geslaagde editie vorig jaar, organiseerden we opnieuw een gezellige paaslunch voor ouderen in Leerdam. Samen met collega's en enthousiaste Gapph bewoners hebben we de zaal prachtig versierd en schattige paashaasjes geknutseld.
12345

GRATIS NIEUWSBRIEF


Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.
Al 94.457 abonnees gingen je voor!

NU LIVE: Interveste Roomies

Nieuw bij Interveste: Interveste Roomies. Ga nu zelf op zoek naar een geschikte Roomie om mee samen te wonen in een van onze antikraakwoonruimtes. Dat kan via het geavanceerde nieuwe systeem in Mijn Interveste: Mijn Roomies.
,

De duurste villa van Nederland: 30 tot 40 miljoen euro!

Eens in de zoveel tijd schrikken we een beetje als we de bedragen van de villa's zien die tegenwoordig worden verkocht. Wij beheren behoorlijk wat woningen, maar de meeste zijn toch echt anders van pluimage dan deze die nu in beeld is. De verkoop…
, ,

Historie en moderne appartementen komen samen op één plek

Weinig mensen kunnen zeggen dat ze in een voormalig klooster wonen. De bewoners van de Mariënburg Campus zijn daarop een uitzondering. Ze wonen in een van de 76 appartementen in dit monumentale pand in 's-Hertogenbosch. Regiomanager Kenny Steenbakkers neemt je mee naar dit bijzondere project in de Brabantse hoofdstad. 

Binnenkort bij Interveste: Roomies! En je kunt je nu al aanmelden.

"Tinder meets Facebook meets woningzoeken: ROOMIES!". Meld je nu vast aan via Mijn Interveste.
,

Gapph nieuwe partner FC Den Bosch Foundation

Met trots delen we dat Gapph Vastgoedbeheer de nieuwe maatschappelijk partner is van de FC Den Bosch Foundation. Deze stichting heeft als doel om de Bossche samenleving van positieve impulsen te voorzien. Een missie waar wij graag ons steentje aan bijdragen!
,

Het Havenziekenhuis: Een plek waar saamhorigheid voorop staat

Rotterdam kent veel iconische gebouwen. Eén van die gebouwen is het Havenziekenhuis, een voormalig ziekenhuis dat wordt herontwikkeld tot twee woontorens. Gapph verzorgt het tijdelijk beheer hiervan.

Telefoonlijnen Gapph en Interveste zijn samengevoegd

We schreven al eerder dat we steeds vaker de naam Gapph zullen gaan gebruiken en dat je deze dus ook vaker tegen kunt gaan komen. En binnenkort zal dit ook gebeuren op onze telefoonlijnen aangezien onze helpdesks samengevoegd gaan worden.
,

PLAN-B: missie geslaagd, afscheid met een lach en een traan

Afgelopen maand hebben we het beheer van PLAN-B in Eindhoven teruggegeven aan de eigenaar, na een periode van zes jaar. Afscheid van zo’n bijzonder mooi project gaat met een lach en een traan.

Huis zoekt leerkracht

Basisschool Waldorf aan de Werf zoekt per direct een nieuwe leerkracht. En omdat het bijzonder lastig is voor mensen in Amsterdam aan woonruimte te komen, bieden ze naast de standaardvoorwaarden ook direct goedkope woonruimte aan voor hun nieuwe collega.
,

Een mooie, gezellige tuin voor het KW-plein ‍

Collega Irini heeft een gezellige tuindag georganiseerd op het KW-plein in Amsterdam. Om het pand heen zijn voornamelijk parkeerplekken, maar een fijne tuin konden we de studenten natuurlijk niet onthouden.

Het huis van Barbie nu op Airbnb met GRATIS overnachting

De nieuwe Barbie film draait vanaf aankomende week volop in de bioscopen en de marketingmachine erachter draait inmiddels op volle toeren. Zo heeft Ken hoogstpersoonlijk zelf een account aangemaakt op Airbnb om het huis van Barbie beschikbaar te stellen. En het is ook écht beschikbaar!
,

Gratis huizen aangeboden

In Australië worden huizen gratis aangeboden. Gratis huizen zul je denken, dat kan toch niet? Toch staan er op de website van Gumtree.com.au meerdere huizen die gratis worden aangeboden. Maar... je moet ze zelf ophalen!

Koopje: Schots kasteel voor 30.000 euro

Wonen in een kasteel. Voor velen van ons is dit niet weggelegd, maar stiekem hebben we er allemaal wel eens van gedroomd. Voor € 30.000 kun jij nou je eigen kasteel kopen. Wel in Schotland, maar dat maakt het eigenlijk extra gaaf. Toch?

Groeiende belangstelling voor alternatieve woonvormen

Afgelopen week bracht verzekeraar Aegon de cijfers naar buiten van hun rapport over de woningnood in Nederland. Deze week komen ze met deel twee.
,

Gouda kleurt blauw

Afgelopen vrijdag organiseerden we samen met onze bewoners in Gouda het Colourful Blue-evenement. Net als ons logo; één kleur en toch allemaal verschillend.

Enorme woningkrapte leidt tot frustratie

Vooral jongeren lijken de grote gedupeerden van de krapte in woningmarkt. Ze ervaren boosheid, frustratie, verdriet en stress omdat ze in een voor hun zo belangrijke levensfase niet kunnen leren samen te wonen, gezinnen te stichten of gewoon zelfstandig leren leven. Dat schrijft verzekeraar Aegon vandaag in een persbericht.
,

Op het Eiland in Leerdam is niemand alleen

Woon of werk je in een pand van Gapph, dan is de kans groot dat je onze vastgoedbeheerder Thijs een keer tegen het lijf loopt. Hij beheert een groot aantal woon- en werkruimtes in de regio. Eén van die panden is het voormalig verzorgingstehuis aan Eiland 1 in Leerdam.
, ,

Opgeruimd staat netjes bij De Woondiversiteit in Amsterdam

Donderdag 8 juni hebben we de buitenruimtes bij De Woondiversiteit aan de Hoogte Kadijk in Amsterdam onder handen genomen. Zowel bewoners als Gapph-collega’s staken de handen uit de mouwen om de tuin op te knappen en een fijne plek te maken voor iedereen.

Deventer en Zutphen verwelkomen vriendelijke buren dankzij Gapph

De buurten Ludgeruskwartier in Deventer en De Hoven in Zutphen staan beide voor een forse renovatie. Woonbedrijf Ieder1 gaat de wijken ‘herstructureren’: de verouderde woningen en appartementen maken plaats voor nieuwbouw. Gapph zorgt ervoor dat de woningen die leegkomen tijdelijk bewoond worden en regelt het beheer

Samenwonen met een onbekende, zou jij het doen?

Onlangs hebben wij een klein onderzoek gehouden onder de websitebezoekers van Interveste. We stelde woningzoekenden de vraag of men zou willen samenwonen met iemand die ze online hebben leren kennen, een chatvriend dus. 

Open Huis Roermond

Goed nieuws voor alle woningzoekenden en geïnteresseerden in de regio Roermond. Op woensdag 21 juni ben je van harte welkom tijdens ons Open Huis in Roermond. Meld je hier GRATIS aan!

Wonen tussen kastelen en het groen

Je komt Interveste op steeds meer leuke plekken tegen in het land. Zo hebben we recentelijk het leegstandbeheer mogen uitbreiden naar een mooie plek tussen de kastelen en het groen, namelijk in Diepenheim.
,

Wonen en werken komen samen in zorgcomplex Heerewegen

Sommige projecten zijn zo bijzonder, dat je het anderen blijft vertellen. Een goed voorbeeld daarvan is zorgcomplex Heerewegen in Zeist. Gapph verzorgt in opdracht van Warande inmiddels een half jaar het beheer van achttien woonruimtes op deze locatie. Het zijn vooral de bewoners die dit project zo bijzonder maken: het zorgpersoneel zelf heeft de mogelijkheid om hier te wonen.

Het brandpreventiepakket in een nieuw jasje

Recentelijk is bekend gemaakt dat Interveste en Gapph samen verder gaan als één vastgoedbeheerder. Langzaam worden de eerste, kleine veranderingen zichtbaar en zo steken we als eerste de brandpreventiepakketten in een nieuw jasje. Met het logo van Gapph!