Samen zetten we de bloemetjes buiten! 🌸🌼

De zomer staat voor de deur, maar toch blikken we graag terug op onze succesvolle lenteactie! De dagen zijn lang, de zon schijnt weer volop en het is heerlijk om naar buiten te gaan. Bij Gapph hebben het seizoen feestelijk ingeluid met onze Gapph Together-actie 'Vier de lente'.
,

Win een EK-kratje in de Gapph oranjeloterij ⚽

Het is bijna zover! Nog even en het Europees kampioenschap voetbal 2024 gaat van start. Ben jij net zo’n voetbalfan als wij? Samen halen we alles uit de kast voor de ultieme EK-beleving.

Kwaliteit en woongenot voorop: zo draagt ons team Technisch Beheer daaraan bij

Gapph groeit en beheert steeds meer panden. Elk pand vraagt om een andere aanpak. Met een volledig nieuw team zorgen we ervoor dat elk pand aan de Gapph-standaard kan voldoen. Onder leiding van Gertjan zijn Zoë, Melvin, Jeroen, Bart en Ruud klaar voor alle technische uitdagingen die op hun pad komen.

Je huis voor een euro in deze plaatsen

We schreven de afgelopen jaren al meerdere maken over huizen die je voor een euro kunt kopen. Het eerste bericht stamt al uit 2015 en gaat over een woning op Sicilië die je voor een euro kon aanschaffen. Inmiddels kun je in heel Italië al op bijna 75 plekken zo'n huis kopen voor een euro.
Gapph
,

Een hartverwarmende paaslunch in Leerdam

Na een geslaagde editie vorig jaar, organiseerden we opnieuw een gezellige paaslunch voor ouderen in Leerdam. Samen met collega's en enthousiaste Gapph bewoners hebben we de zaal prachtig versierd en schattige paashaasjes geknutseld.
12345

GRATIS NIEUWSBRIEF


Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.
Al 94.457 abonnees gingen je voor!

Kom kijken naar een appartement en krijg twee gratis hotelovernachtingen

Spanje is in trek. Je kunt daar nog woonruimte kopen voor minder dan € 50.000. En als je denkt dat je daarvoor de gepensioneerde leeftijd moet hebben, heb je het mis. Steeds meer jongeren kopen nu ook woonruimte in de zon.

Dit kost de woning van Chantal Janzen

Even binnen kijken bij een BN'er thuis, daar genieten we stiekem allemaal van. BN'er Chantal Janzen heeft haar miljoenenvilla te koop aangeboden in Amsterdam. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de woning eruit ziet? Lees dan snel verder...

In dit appartement staat een Ferrari naast de keuken!

De Keizersgracht is een van de duurste straten in Amsterdam met oude grachtenpanden en bizarre appartementen. Maar er is één ding dat dit appartement onderscheidt van alle andere woningen in de straat. En dat is een Ferrari. Naast de keuken. In huis. 
,

Brabantse gezelligheid in de Gestelse Buurt in Den Bosch

… én met een goed doel! Kortgeleden vond de Gestelse Buurtdag plaats, georganiseerd met bewoners en met collega’s van BrabantWonen en Gapph.
,

Gapph Vastgoedbeheer neemt leegstandbeheerder Interveste over

Gapph Vastgoedbeheer, onderdeel van de Gapph Group, heeft per 20 april 2023 alle activiteiten van leegstandbeheerder Interveste overgenomen. Op termijn zal Interveste verdergaan onder de naam Gapph Vastgoedbeheer. Gapph versterkt hiermee zijn positie als grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder in Nederland en België.

Gapph Vastgoedbeheer neemt leegstandbeheerder Interveste over

Gapph Vastgoedbeheer, onderdeel van de Gapph Group, heeft per april 2023 alle activiteiten van leegstandbeheerder Interveste overgenomen. Twee bedrijven worden één en gaan samen voor de kwaliteit die de markt verdient.
, ,

Tijdelijk beheer aan zee!

Per april 2023 beheert Interveste een mooi project op een wel zeer bijzondere locatie. Namelijk, in Noordwijk. Nagenoeg aan het strand. 
,

Internationale Harry Potter dag – blijf slapen in het huis van Hagrid

Veel gezelliger kun je je nacht niet doorbrengen dan in het huisje van Rubeus Hagrid, de flink bebaarde halfreus uit de Harry Potter boeken en films. De hut is vanaf nu geopend voor bezoekers.
,

Dit eiland kost minder dan een woonhuis

Ben je de drukte zat? Wil je je wel eens terug trekken op een onbewoond eiland? Nou goed nieuws: dit eilandje kun je kopen en kost minder dan een rijtjeshuis.
,

Huur nu een huis voor 1 euro per dag (in Italië)

De dorpjes in Italië en Spanje worstelen er al jaren mee: leegloop. De jeugd vertrekt naar de grote steden omdat daar de banen te vinden zijn. Tijd om het tij te keren en jonge gezinnen terug te halen. Daarom nu te huur: een huis voor een euro per dag!

Gapph Modular tekent raamovereenkomst met Aedes voor bouw modulaire woningen

Met trots delen wij dat we met Gapph Modular geselecteerd zijn als voorkeurspartner in de Aedes-uitvraag om tijdelijke huisvesting te realiseren. Op 13 april tekenden wij de raamovereenkomst met Aedes, wat het officiële startsein is om samen met alle partners de huisvestingsuitdaging aan te gaan.
,

Gapph maakt 142 studenten blij in Amsterdam-West

Na een imposante metamorfose vind je achter de voordeur van Koningin Wilhelminaplein 18 in Amsterdam 142 prachtige studentenkamers en de gelukkige bewoners daarvan. Gapph blies het pand in het westelijke gedeelte van onze hoofdstad nieuw leven in. Met succes: alle kamers waren in no-time verhuurd en het bruist er als nooit tevoren.

Een verbod op tijdelijke huurcontracten, wat nu?

De Tweede Kamer maakt definitief een einde aan het verdienmodel van tijdelijke huurcontracten van woningen. Maar wat betekent dit nu en wat zijn de consequenties?
,

Een lekker & gezellig Pasen in Leerdam

Pasen vier je samen. En wat is er nu beter dan samen met je buren genieten van een heerlijke paaslunch?

De lente is weer in aantocht!

Met de lente in aantocht, is het tijd om je huis klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Deze aanloop naar de warme dagen is een perfecte tijd om wat frisse lucht binnen te laten, de rommel van de winter op te ruimen en je huis klaar te maken voor de zon en de warmere temperaturen. Hier zijn voor jou wat tips!
,

Gapph Modular: modulair bouwen én beheren gaan vanaf nu hand in hand

Gapph Modular is de nieuwe samenwerkingspartner op het gebied van modulair bouwen. Met alle specialismen – ontwerp, bouw, exploitatie én beheer – onder één dak, wordt elk woningbouw- en vastgoedproject een succesverhaal.

Interveste beheert groot project in Doetinchem

Interveste zal verschillende appartementencomplexen in Doetinchem gaan beheren tegen leegstand om Doetinchem duurzaam & levensloopbestendig te maken. 

Prachtig wonen op Goeree

Het eiland is geliefd bij fietsers, wandelaars, sportduikers, waterskiërs, surfers en in de zomerse periodes een ware toeristen trekpleister voor onze Oosterburen. We kunnen dus wel stellen: Goeree-Overflakkee is een aantrekkelijke plek. Niet alleen om de toerist uit te hangen maar zeker ook om te wonen.
,

Wonen in een watertoren

Vlakbij vliegveld Brussel, ten zuiden van het plaatsje Steenokkerzeel staat een inmiddels ruim 100 jaar oude watertoren. In de oorlog diende hij als schuilplaats voor de Nazi's. Een bureau verbouwde de toren tot dit geweldige resultaat.

Tuinieren vanaf eigen balkon!

Zelfvoorzienend zijn in groentes: het is hip en trendy. In dit blog omschrijven we een aantal tips om jouw eigen moestuin te beginnen, zelfs wanneer je in een appartement woont!
,

Gemeente Purmerend en Gapph tekenen beheerovereenkomst voor ruim tweehonderd modulaire, tijdelijke woningen

Per 1 mei neemt Gapph Vastgoedbeheer het beheer over van de huidige beheerder. De overeenkomst is getekend voor een periode van maximaal tien jaar.
,

Luxueuze ondergrondse bunker

Wanneer een wereldramp zich voordoet is het voor een kleine groep mensen mogelijk om deze in stijl te overleven. Er is namelijk gewerkt aan een luxueuze ondergrondse megabunker in Amerika. Ook een bouwen? Met 20 miljoen dollar kom je een eind.

Erfgenaam of niet, wie bekommert zich om woning na overlijden?

Ook in Nederland komt het af en toe voor. De eigenaar van een woning komt te overlijden en vervolgens moet de woning leeggeruimd en verkocht worden, maar wat dan en door wie? 
,

Vastgoedbeheerder Stephanie over Gapph Student Housing

Wanneer voel je je tegelijkertijd moeder, doktersassistent, maatschappelijk werker, gemeenteambtenaar, postbezorger en hygiëne-expert? Als vastgoedbeheerder.