,

Bas de Haan treedt aan als Algemeen Directeur Gapph Modular

Per 1 oktober is Bas de Haan gestart als Algemeen Directeur en mede-eigenaar van Gapph Modular. Bas is een goeroe in de wereld van modulaire (woning)bouw. Hij brengt veel kennis mee van modulair bouwen en ontwikkelen en heeft meerdere management- en directiefuncties bekleed bij gerenommeerde namen in de wereld van (modulaire) woningbouw.

Bas de Haan: “Al vanaf de eerste dag dat ik bezig was met modulaire woningbouw, in 2015, geloofde ik in het potentieel van het modulaire product (circulair, verplaatsbaar, aanpasbaar, betaalbaar) en de impact die het kan hebben. Inmiddels hebben duizenden mensen een thuis gevonden dankzij de inzet van modulaire woningen en zijn lege plekken getransformeerd tot levendige buurten. Met Gapph Modular leveren we extra toegevoegde waarde door onze eigen woonconcepten en bovendien door een turnkey dienstverlening inclusief exploitatie en beheer verzorgd door zusterbedrijf Gapph Vastgoedbeheer.”

Johan van Haaster, mede-eigenaar van Gapph Modular: “Ik ben erg blij dat Bas aan boord is. Zijn kennis en expertise vormen een unieke aanvulling op het team van Gapph Modular. Met Bas aan het roer heb ik er alle vertrouwen in dat we van elk modulair bouwproject een succes kunnen maken.”

Gapph Modular is een jonge onderneming, en bouwt op waardevolle samenwerkingen met ervaren, specialistische partners. Zo werkt het bedrijf intensief samen met onder andere DMT Modular Constructions voor de productie van de modules en verzorgt SVP Architecten prachtige ontwerpadviezen en -tekeningen zodat elk project onderscheidend is en perfect past bij de bewoners, omgeving en duurzaamheidsdoelstellingen.

Gapph Modular is geselecteerd als voorkeurspartner in de Aedes-uitvraag om modulaire huisvesting te realiseren. Samen gaan we aan de slag met de huisvestingsuitdaging in Nederland. Inmiddels zijn de eerste twee aanbestedingen vanuit deze uitvraag gewonnen. Daarover delen we binnenkort meer.