Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.
,

Dit zijn de drie duurste huizen van Noord-Brabant (die te koop staan)

Huisjes snuffelen. We doen het regelmatig om op de hoogte te blijven. En Omroep Brabant tipte ons even over dit huis. Het is momenteel het duurste te koop staande huis van Noord-Brabant. Kosten? 7.500.000 miljoen euro!

Het huis aan de Dr. Schaepmanlaan in Eindhoven telt relatief weinig kamers: slechts 10. Je krijgt er wel een zwembad bij en het huis staat vlak naast de Genneperparken en ligt dus in de buurt van het centrum van Eindhoven. Het is bijna 2000m2 groot en heeft dus voor het centrum van EIndhoven een behoorlijke lap grond.

Opmerkelijk is dat er slechts een 8-tal foto’s bij geplaatst zijn. Voor 7.5 miljoen verwacht je misschien foto’s van elk hoekje en gaatje in het huis. Maar het is duidelijk dat het om een groot huis gaat met mooi zwembad in de tuin en prachtig gedecoreerde en aangekleedde verdiepingen. Wil je meer zien? Neem dan even contact op met de verkoper.

Funda duurste woning Noord-Brabant te koop

Prachtig rustig wonen in Moergestel

Iets minder geld op je rekening?  In de top tien van duurste huizen in Noord-Brabant staat op de tweede plek in Moergestel een heel landgoed voor iets minder dan 6 miljoen euro. Het landgoed heeft een oppervlakte van een whooping 153.153m2. Ter vergelijking: dat staat gelijk aan ongeveer 23 voetbalvelden! Op het landgoed staan drie woningen en bevindt zich een groot privéven: het zogenaamde Putven. Hier kom je dus heerlijk tot rust…tenzij het jouw taak is het huis te stofzuigen. Echt een opmerkelijke locatie voor de BRabander met een iets grotere spaarpo: Vraagrpijs: € 5.950.000

Midden in het centrum van Den Bosch

Zoek je juist meer de drukte op? Wat dan van dit pand in hartje Den Bosch? Gelegen aan de Parade, bijna in de schaduw van de Sint Jan. Wie wil dit nu niet, wonen in het bruisende centrum van Den Bosch, maar toch nog rustig zitten in je stadstuin. Bezoek de pagina op Funda echt even als je rond wil kijken in dit prachtige pand uit 1906. Ga je op stap met je vrienden? Je kunt ze hier allemaal uitnodigen om te overnachten, want het huis bevat 17 kamers. Hoewel je het aan de buitenkant van het pand niet direct ziet is de binnenkant volledig voorzien van alle hedendaagse comfort en dat is de reden volgens de verkopers waarom de vraagprijs wat aan de hoge kant is (€ 5.750.000).