Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.
,

Gratis Ferrari bij droomhuis

Hoewel in de lagere segmenten de koophuizen niet aan te slepen zijn en de markt behoorlijk overspannen is, moet er in de hogere segmenten soms creatiever worden omgegaan met het aanbod. Dit huis wordt nu wel met een heel speciaal ‘extraatje’ verkocht. Je krijgt er gratis een Ferrari bij!

Deze villa in Nunspeet wordt verkocht met Ferrari

Deze villa in Nunspeet wordt verkocht met Ferrari

De beste kandidaat

Uiteraard kunnen huiseigenaren de prijzen van de huizen omlaag gooien, maar dat is niet altijd de beste of lucratiefste manier om een huis daadwerkelijk te verkopen. Soms gaat het ook om een kwestie van een groter bereik zien te creëren, om zo de beste kandidaat te vinden.

Afgelopen week gingen onze ogen even open toen we de advertentie zagen van een prachtige villa in Nunspeet. De vrijstaande villa wordt aangeboden via Drieklomp Makelaars en Rentmeesters. Bij de koop van de villa bieden ze namelijk een gratis Ferrari 458!

Een Ferrari 458

Gratis Ferrari 458

De betreffende vrijstaande villa staat op een groot perceel van 2.478m2. Bij het huis horen verschillende terrassen en in de achtertuin die grenst aan de Veluwe ligt een grote vijver. Het huis en de omgeving zijn dus al prachtig. De verkoopwaarde is met 2.2 miljoen dan ook een stukje hoger dan de meeste huizen die je bij ons op de website tegenkomt. Maar daar krijg je dan ook 16 kamers voor en onder andere een dubbele garage.

Eigenlijk heb je maar ruimte voor één extra auto want in die andere garage vind je dus een heuse Ferrari die je nu bij het huis cadeau krijgt. Hoewel deze felrode bolide 10 jaar oud is, heeft hij wel een dagwaarde van 140.000 euro! Voor autoliefhebbers: het is de laatste Ferrari met een atmosferische V8 motor. We moesten het ook even opzoeken, maar je kunt er maar liefst 325 kilometer per uur mee scheuren.

Gegadigden voor de villa

Hoewel er geen foto’s van de Ferrari op de website van de makelaar staan, kregen we na telefonisch contact te horen dat het inderdaad allemaal klopt. Er zijn inmiddels al meerdere kandidaten die zich hebben aangemeld. Of het huis nu ook al is verkocht kunnen we nog niet melden. Het staat nog op de website van de makelaar en als zij werken zoals Interveste, dan gaat het pas nadat de contracten zijn getekend van de website af.

Dus mocht je een prachtige villa zoeken met grote tuin, veel ruimte én een fantastische auto, ga dan naar de website van Drieklomp makelaars en rentmeesters.

Zoek je toch iets in een lagere prijsklasse, bekijk dan het Interveste aanbod. We geven er geen Ferrari’s bij weg, maar je kunt soms wel al voor iets meer dan 100 euro per maand wonen.