Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.
,

Je woning inrichten in 2021-stijl

De trends voor het inrichten van je huis veranderen continu. Daarom hebben we een paar leuke ideeën verzameld voor het inrichten van jouw woning, van natuurlijk tot metaal, alles kan in 2021. Maak je huis een thuis met deze leuke ideeën!

Je woning, je komt er iedere dag, dus het mag er best een beetje huiselijk uitzien. Anno 2021 zitten we veel thuis, dus genoeg tijd om je woning eens op te fleuren met de nieuwste trends!

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen in je woning zijn weer helemaal booming! Deze tafel is gemaakt van eikenhout en past bij bijna elk interieur. Naast het gebruik van hout zien we tegenwoordig ook veel aanwezigheid van rieten, jute en rotan objecten in ons interieur.

Groen

De kleur groen is op dit moment een heuse interieurtrend. Zorg wel dat het bij de rest van je interieur past. Met de juiste combinatie van verschillende kleuren in je interieur zorg je voor een warme, gastvrije omgeving. De kleur groen in combinatie met een witte muur (zie afbeelding) is tegenwoordig ook erg trendy.

Voor een paar euro koop je een blik groene verf en schilder je die oude meubeltjes over zodat ze nog betere ‘uit de verf komen’. 

 

Het tapijt

Een andere trend is het tapijt. Vaak wordt het tapijt als oubollig gezien maar het heeft in 2020 zijn comeback gemaakt. Naast het feit dat het een trend is zorgt het ook nog is voor een gezellige sfeer in je woonkamer! Vaak wordt het tapijt onder de salontafel geplaatst.

Rotan

Zoals eerder benoemt is rotan in je interieur een grote trend. Rotan kan in allerlei vormen terugkomen in je interieur. Tafels, stoelen, bankjes, alles kan met rotan! Deze lamp bijvoorbeeld:

Planten

Planten zijn al jarenlang een terugkerend voorwerp in ons interieur, dus vergeet ze niet. Planten misstaan namelijk nergens in je huis. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van kleine plantjes in de badkamer.

We hopen dat we je hiermee wat inspiratie hebben kunnen geven en dat je weer vooruit kunt, zoniet? Dan kan het onderstaande filmpje je verder helpen.

Interveste  Interieur in 2021