Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.

Mijn Interveste wordt Mijn Gapph

Je kunt er nu al bijna niet meer omheen en binnenkort mag je het woordje “bijna” weghalen. We zijn zover dat je voortaan direct kunt inloggen op Mijn Gapph. Dit is het nieuwe platform dat Mijn Interveste helemaal gaat vervangen. Het betekent dat er een paar verschuivingen gaan plaatsvinden.

Inloggen en Inschrijven vanaf nu via Mijn Gapph

Mensen die zich nu willen inschrijven worden automatisch gestuurd naar onze nieuwe inlogpagina: Mijn Gapph. Zelfs als je op de site van Interveste wil inloggen, wordt je doorgestuurd. Maar het goede nieuws: je gegevens staan ook allemaal klaar voor je op Mijn Gapph. Je hoeft dus niets te doen, behalve ervoor te zorgen dat je gegevens compleet zijn en dat je reageert op de gewenste ruimtes.

Het goede nieuws

Omdat we besloten hebben deze vernieuwde versie van de Mijn Gapph-omgeving te gaan gebruiken, heb je momenteel al de mogelijkheid op veel meer ruimtes te kunnen reageren. Naast veel meer beschikbare werkruimtes zijn er nu ook opslagplaatsen bijgekomen en Tijdelijk Verhuur-variaties waarbij er al een einddatum bekend is. Interveste werkte enkel met tijdelijk verhuur op basis van de Leegstandwet (en die duurde minimaal 6 maanden). Nu zijn er dus ook ruimtes beschikbaar waar je bijvoorbeeld twee jaar kunt wonen. Een ding is zeker: Het aanbod is meer dan verdriedubbeld!

Nog meer goed nieuws

We blijven het aanbod van onze woonruimtes delen op de socials. Daar staat lang niet alles op, maar je vindt er regelmatig nieuwe ruimtes. Zoals bijvoorbeeld afgelopen week deze boerderij op Facebook of deze voor Amsterdam op TikTok. Je vindt ons op Facebook, Instagram, TikTok door te zoeken op GapphAanbod. Dus ook zonder Mijn Gapph account kun je panden en locaties (en soms gewoon leuke berichten) voorbij zien komen.

Afscheid van Roomies en Club Van Vrijwilligers

Omdat dit al een aantal grote wijzigingen zijn én we bij Gapph al een eigen geweldige groep vrijwilligers hebben die zich inzetten voor de leefomgeving (we noemen dit Gapph Together), gaan we voor nu afscheid nemen van ‘Club van Vrijwilligers’. Het vrijwilligersproject van Interveste ontstond ten tijde van de Covid’19 pandemie en heeft veel vrijwilligers opgeleverd die voor Interveste woonden en bij lokale partijen actief vrijwilligerswerk deden. Uiteraard blijven we dit aanmoedigen, want vrijwilligerswerk is ook gewoon leuk om te doen!

Ook het samenwoonproject ‘Roomies’ parkeren we even. Er is immers zoveel nog te doen op de woningmarkt en we willen een positieve bijdrage leveren dat panden zo min mogelijk leeg blijven staan.

We gaan nu dus de focus leggen op die taak waar we goed in zijn: ‘leegstandbeheer’ voor zowel in de markt van werk- als de woonruimtes. En daar passen deze projecten momenteel even niet in.