Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.

Nieuw: woonruimte voor spoedzoekers in Middelburg

Het komt niet vaak voor dat we een extra blogverhaal wijden aan woonruimte die we beschikbaar krijgen. Maar in dit geval is een beetje extra uitleg wel op zijn plaats. Voor dit nieuwe aanbod in Middelburg zijn we op zoek naar spoedzoekers. En uniek voor Interveste en Gapph Vastgoedbeheer: je mag hier ook wonen met minderjarige inwonende kinderen!

Wonen in Middelburg

We hebben in Middelburg grote vierkamerappartementen tot onze beschikking gekregen. Voor deze woonruimtes zijn we specifiek op zoek naar spoedzoekers.

Wat zijn spoedzoekers?

Spoedzoekers zijn woningzoekenden die door uitzonderlijke situaties per direct op zoek zijn naar onderdak. Hieronder vind je een aantal voorbeelden, maar er zijn dus meer uitzonderlijke situaties waardoor je spoedzoeker kunt zijn:

  • Bij huisuitzettingen (niet door eigen schuld) of gedwongen verkoop, dit kan bijvoorbeeld zijn door baanverlies. Door financiële problemen is er geen zekerheid dat zij toekomstige huur wel kunnen betalen. Desondanks is er voor deze groep een grote behoefte naar snel beschikbare, betaalbare woonoplossingen.
  • Economisch daklozen. Dat zijn mensen die redelijk zelfredzaam zijn, soms zelfs werken, maar door pech of (relatief kleine) problemen op straat belanden.
  • Echtscheidingen en andere verbroken relaties. Een snelle oplossing is dan gewenst voor tenminste één van de vertrekkende partners. Scheidingen leiden ook vaak tot financiële problematiek voor de twee ‘nieuwe’ huishoudens, waardoor veel woonoplossingen niet (meer) haalbaar zijn. De oplossingen moeten dus ook betaalbaar zijn. Dit allemaal kan ook gelden voor verbroken relaties tussen samenwonende personen.
  • Levert het problemen op om langer bij je ouders te moeten wonen door de woningkrapte? Ook dan maak je kans op deze woonruimte.

Bekijk de woonruimte in Middelburg

Voorselecties en intakegesprekken

Uiteraard zijn er vele verhalen en achtergronden mogelijk waarom je spoedzoeker bent. We zullen dan ook nauwkeurige selecties toepassen en via intakegesprekken per situatie bekijken of je in aanmerking komt.

Huren in Middelburg voor spoedzoekers

De woningen zijn voorzien van vele gemakken.

Inschrijven bij Gapph/Interveste met kinderen

Speciaal voor spoedzoekers met kinderen hebben we ons inschrijfformulier aangepast. Je kunt nu dus aangeven dat je gezamenlijk met kinderen wil komen wonen in Middelburg. Voor deze woonruimtes zijn we namelijk specifiek op zoek naar spoedzoekers.

Inschrijven bij Gapph voor Middelburg met kinderen.

Let op: Je kunt mét kinderen niet terecht in onze tijdelijke woonruimtes. Dat geldt dus voor alle tijdelijke huurwoningen en antikraakwoonruimtes. Daar zijn kinderen dus niet toegestaan.

 

Bekijk de woonruimte in Middelburg