Dit artikel is afkomstig van het blog van Interveste. Dit bedrijf werd in 2023 door Gapph overgenomen. Het kan inmiddels zijn verouderd of foutieve verwijzingen bevatten.
,

Ouderlijk huis Trump staat te koop

Het ouderlijk huis van president Trump in New York staat te koop voor 2,5 miljoen euro. Nu lijkt dat bedrag misschien redelijk als je bedenkt dat het een Trump-huis is, maar het huis is vier keer zo duur als de naastgelegen huizen in de wijk. De persoon die het huis zal kopen zal dus hoogstwaarschijnlijk een fan zijn van de huidige president.

Spookhuis?

Het bericht wordt nog opmerkelijker als er sites zijn die beweren dat het spookt in het Trumphuis. “The trapped energy of many tantrums, the stifled rage of a very spoiled boy—all of this must linger in the hallways, lie coiled in the kitchen cabinets, waiting to spring on its next victim.” Dit kun je vertalen als: “De opgesloten energie van veel driftbuien, de verstikte woede van een erg verwende jongen – dit alles moet blijven hangen in de gangen, liggen opgerold in de keukenkastjes, wachtend op het volgende slachtoffer.” Het kan ook zijn dat we hier te maken hebben met een website die minder fan is van Donald Trump.

Trumps huis op Airbnb

Het huis stond eerder op Airbnb waar het voor 800 dollar per nacht kon worden afgehuurd. Wat in de filmpjes direct opvalt: Donald Trump is te vinden in heel het huis: op boekjes, op foto’s en zelfs geprint op een levensgroot kartonnen bord in de hoek van de kamer. Het is dus duidelijk een verkoopargument dat de 45ste president van de Verenigde Staten hier opgegroeid is. Voor de fan dus!