Samen zetten we de bloemetjes buiten! 🌸🌼

De zomer staat voor de deur, maar toch blikken we graag terug op onze succesvolle lenteactie! De dagen zijn lang, de zon schijnt weer volop en het is heerlijk om naar buiten te gaan. Bij Gapph hebben het seizoen feestelijk ingeluid met onze Gapph Together-actie ‘Vier de lente’. Daarbij hebben we bloemzaadjes uitgedeeld aan onze bewoners en ondernemers om samen de buurt op te fleuren. 

Bij Gapph draait het niet alleen om het tegengaan van leegstand, maar ook om het verbeteren van de leefbaarheid en de woon- en werkomgeving. Daarom zullen we binnenkort in verschillende regio’s de mooiste bloemen zien opbloeien. Een bloemrijke tuin of balkon maakt een straat toch nét een stuk gezelliger en mooier! Afgelopen maand deelden onze vastgoedbeheerders kaartjes en bloemzaadjes uit door heel het land. Iedereen kiest zelf waar hij ze zaait; in de tuin, in een pot op het balkon of samen met de buren op het gemeenschappelijke terrein. 

Gapph Together 

Bij ons staat ondernemen met een sociaal hart centraal. We vinden het belangrijk om iets te doen voor een ander en enthousiasmeren onze bewoners en ondernemers om dat ook te doen. Daarnaast willen we de leefbaarheid in woon- en werkomgevingen verbeteren. Vanuit Gapph Together creëren we een fijne plek om te wonen, door sociale activiteiten en evenementen te organiseren met onze bewoners en ondernemers. 

Lees hier wat Gapph Together nog meer doet