10 jaar Gapph: terugkijken op een geslaagde verjaardag

Op zaterdag 2 september bestond Gapph precies 10 jaar. In 10 jaar tijd hebben we als vastgoedbeheerder veel mooie momenten beleefd. Als je het ons vraagt, zijn het onze bewoners en ondernemers die ons werk écht leuk maken. Daarom gingen wij door heel Nederland de deuren langs om te trakteren.  

De Gapph-postcodeloterij: prijzen om je vingers bij af te likken! 

Op onze verjaardag hebben wij de Gapph-postcodeloterij geïntroduceerd. Onder alle postcodes waar een vastgoedbeheerder van Gapph woon- of werkruimtes beheert, hebben wij smakelijke en sociale traktaties verloot. Afgelopen maand heeft elke vastgoedbeheerder dus bij één van zijn of haar postcodegebieden een feestelijke traktatie langsgebracht.  

Superleuk om dit te mogen en kunnen doen! Onze vastgoedbeheerders gingen dan ook met veel enthousiasme de deuren langs. Zo heeft Noa traktaties uitgedeeld in Assendelft, Danique in Ridderkerk, Irini is een aantal deuren langsgegaan in Haarlem en Joey heeft bewoners mogen verrassen in Oosterhout. Bekijk hier alle winnende postcodes. 

Een feestelijke, sociale traktatie 

Onze traktaties waren een uniek en heerlijk cadeautje, een feestje om ze uit te delen aan onze bewoners en ondernemers. De taartjes zijn met liefde en passie gemaakt door de bakkers van Social Foods. Bij deze sociale organisatie werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door ieder zijn of haar talent in te zetten maakt deze afstand plaats voor een bijdrage aan de maatschappij. Onder begeleiding van een professionele bakker hebben vijf assistent-bakkers de taartjes gemaakt en verpakt als een prachtig Gapph-cadeautje! 

 We kijken samen terug op een geslaagde en leuke verjaardag. Gelukkig hebben we de foto’s nog.